To je to što me zanima!

Popravilo se stanje žene koju je bivši na Kozari putevima tukao sjekirom i ubio joj djevojčicu

Stanje joj je u poboljšanju. Ipak, radi se o ozljedi za koju je još prerano donositi dugoročne prognoze, rekao je za 24sata Primarijus dr. Tonko Marinović, pročelnik Zavoda za neurokirurgiju KB-a Dubrava
Vidi originalni članak

Primarijus dr. Tonko Marinović, pročelnik Zavoda za neurokirurgiju KB-a Dubrava kaže za 24sata da se popravlja stanje žene (41), koju je na Kozari putevima nasilnik Goran Knežević napao sjekirom i ubio joj dijete.

- Stanje joj je u poboljšanju. Ipak, radi se o ozljedi za koju je još prerano donositi dugoročne prognoze, ističe neurokirurg.

Žena je sad ipak stabilno, bolje nego jučer poslijepodne, kad je njeno stanje još bilo nepromijenjeno, i kad je bila u životnoj opasnosti. 

Pogledajte video: Horor na Žitnjaku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ubojica se bacio pod auto

Podsjetimo, stradala je u krvavom pohodu Gorana Kneževića (43) koji ju je napao sjekirom u srijedu navečer. U tom je napadu smrtno stradala jednoipolgodišnja kći teško ozlijeđene žene.

MONSTRUM SA ŽITNJAKA Ovo je ubojica djeteta, Goran Knežević. Poznat je policiji

Majka je prevezena u KB Dubrava, gdje je hitno operirana, operaciju je, prema jučerašnjoj izjavi dr. Marinovića, dobro podnijela te je smještena na odjel intenzivne skrbi.

MONSTRUOZNA UBOJSTVA Ubojstva potresla Hrvatsku: Trojica ubojica djece nakon stravičnih zločina ubili i sebe

Stanje žene je jučer poslijepodne još bilo nepromijenjeno, kako su liječnici i očekivali no danas se, prema najnovijim informacijama, poboljšalo. 

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Freankye 10.01.2023.

    Ajde bar donre vijesti!

  • kadćekraj 06.01.2023.

    Neke žene ne mogu biti same....

  • habanero 06.01.2023.

    Kumce od pokojnog bandica koalicijskog partnera, zna se

Komentiraj...
Vidi sve komentare