To je to što me zanima!

Popravljali cijev u Zaprešiću: Kad su otišli nastala je poplava

Radnici su ujutro popravljali magistralni vod. Tijekom popodneva su otišli, a cijev je pukla. Čitateljica kaže da su nekim stanarima poplavili podrumi. Tijekom radova prekinut je dovod vode
Vidi originalni članak

Radnici su ujutro popravljali cijev, a kad su otišli, ona je puknula i poplavila ulicu. Voda je bila duboka, a nekima je poplavila podrume, rekla je čitateljica.

Snimke je napravila u srijedu oko 16 sati u ulici Obrubići u Zaprešiću. Pozvali su komunalce, koji su zatvorili vodu, pa su se radnici vratili i popravljali cijev do 22 sata. U komunalnoj službi kažu da je puknuo magistralni vod, što nije svakodnevna pojava.     

Idi na 24sata

Komentari 23

  • miki9763 31.03.2017.

    Kakvi majstori,a i šefovi,beru plaćice,i to dobre,u ovom Zaprešiću dobro da ljude nisu potopili...

  • Ništanovo 31.03.2017.

    Samo krpaju jer kao nemaju novaca. Kod srednje škole gradonačelnik gradi fontanu s novcima koji su bili namijenjeni za izgradnju sportske dvorane Osnovne škole Antuna Augustinčića. I Zaprešić ima svog Bandića.

  • Toško 31.03.2017.

    U općini Ilok se treuntno radi na kanalizaciji i istovremeno mijenjaju i cijevi vodovoda, rupe i bauštele na sve strane. A nema dana da barem jedanput ne pukne cijev i jedan dio nekog sela ili grada ne ostane bez vode. Pritisak je i do 12 bara!! Nikako čudo da pucaju i te nove cijevi a i po kućama problema do neba sa vodom i cijevima. Voda se onda slijeva u potocima niz ulicu, to ne sumnjam uopće da će nama svima staviti na račun. Ali..ljudi su iz struke pa znaju što rade.. ://

Komentiraj...
Vidi sve komentare