To je to što me zanima!

Poreč: Francuz (27) pred policijom obavljao nuždu

Francuz je veliku nuždu obavio na pomorskom graničnom prijelazu u samom središtu Poreča. Zaprepašteni policajci drznika su odmah priveli
Vidi originalni članak

Francuski turist Descarrega Guillaume (27), prošle srijede je bez imalo straha i srama gotovo pred očima policajaca i carinika obavio veliku nuždu na pomorskom graničnom prijelazu u središtu Poreča. Zaprepašteni policajci drznika su uhvatili "na djelu" uz samu kućicu graničnog prijelaza. Odmah su ga priveli u porečku policijsku postaju. Osim za veliku nuždu, Francuz je dobio i prekršajnu prijavu zbog kršenja zabrane kretanja i zadržavanja na graničnom prijelazu te neprijavljivanje boravka u Hrvatskoj.
- U mojoj dugogodišnjoj sudačkoj karijeri ovakav prekršaj još nije zabilježen. Za ne vjerovati. Specifičnost  prekršaja nije čin, već samo mjesto gdje je to napravio - kaže Dragica Grujić, predsjednica porečkog Prekršajnog suda dodavši kako turistička sezona sa sobom donese svakavih ljudi. Nepodopština je, kažu na prekršajnom sudu, Francuza koštala 1800 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • audrey 05.08.2009.

    @ asvaltina.....ovo ti nick odrazava porijeklo cini mi se???? Najgori su ovi sto skoce iz opanaka u cipele.....uffff!!!!! A Francuz bi trebao dobiti jos vecu kaznu pa nek ode lijepo u svoju Francusku pa nek se*e gdje mu je volja!!!!!

  • teodora 04.08.2009.

    Skupo ga izašlo kakanje u Hrvatskoj! Ali mislim stvarno,iz kojeg je on plemena došao,pa zar nije čuo da postoje wc-i?Svašta

  • drug Kardelj 04.08.2009.

    pa to i liči na wc...

Komentiraj...
Vidi sve komentare