To je to što me zanima!

Porezni zahvat: Saborski odbor danas će raspravljati o reformi

Na sjednici Saborskog Odbora za financije i državni proračun u ponedjeljak će se raspravljati o prijedlogu izmjena poreznih zakona. Sve je komentirao i ministar financija Zdravko Marić
Vidi originalni članak

Saborski Odbor za financije i državni proračun u ponedjeljak ujutro održat će sjednicu na kojoj će raspravljati o prijedlogu izmjena poreznih zakona. 

Ministra financija Zdravka Marića upitali su što će se dogoditi ako mostovci ne podupru poreznu reformu, a on je upozorio da se na reformu ne gleda u cjelini, već partikularno, a riječ je o 15 zakonskih propisa i najvećem poreznom zahvatu još od uspostavljanja poreznog sustava RH. Podsjetio je i da su u četvrtak na sjednici Vlade svi dignuli ruku za tu reformu, uključujući i Mostove ministre, prenosi HRT.

O tome što će se dogoditi ako Most ne podupre poreznu reformu nije želio spekulirati, rekavši samo da će onda netko morati objasniti javnosti zašto 2017. neće biti poreznog rasterećenja, zašto neće rasti plaće i smanjiti se porezno opterećenje poduzetnika i zašto ćemo ostati bez ukupnog pozitivnog efekta na gospodarstvo većeg od 2 milijarde kuna.

 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • LANA555 14.11.2016.

    Da čula sam ako je istina most odusto od kritika složili se sa maričem.Oćito šminker smireni Plenki djeluje pozitivno na mostovce.Na finjaka ih okreče kako njemu paše.

  • Lala1808 14.11.2016.

    treba javno objaviti spisak blokiranih i novca koji će država dati za taj oprost da bar znamo ako već plaćamo za koga to činimo ime,prezime,adresa,firma pa se onda vidi je li to nenaplativo ili pljačka svih Hrvatskih građana jer mnogi imaju nekretnine i pokretnine milijunske vrijednosti kojima mogu ali ne žele namiriti dug

  • kamenjar 14.11.2016.

    Jedino sto se pametno u Hrvatsko posljednjih godina desilo je ovaj Marić !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare