To je to što me zanima!

'Portal 24sata.tv, to su dnevne novine budućnosti'

Novi trendovi: Na Festivalu tržišnih komunikacija Festo u Opatiji član Uprave Styrije Klaus Schweighofer predstavio je portal 24sata.tv
Vidi originalni članak

Klaus Schweighofer, član Uprave Styria Medien AG, održao je predavanje na 17. Festivalu tržišnih komuniciranja Festo u Opatiji. Raspravljalo se o tome tko će nestati, tko opstati, a tko nastati na medijskoj sceni.
- Želimo stvoriti europske i svjetske prvake, koji će biti nagrađivani za svoja postignuća. 24sata nalaze se među prvih pet novina u svijetu i stalno dobivaju nagrade. Zamislite što to znači - rekao je Schweighofer.
- Nitko ne želi kupovati velike, debele novine s nezanimljivim i dugačkim tekstovima. Novinarstvo u SAD-u zapalo je u krizu jer u posljednjih 20 godina nisu učinili nikakav pomak što se tiče inovativnosti. U Njemačkoj je kriza minimalna, stanje u Austriji je stabilno, a u Hrvatskoj je pojavom 24sata nastao 'bum’. Te su novine u četiri godine dostigle broj čitatelja koji imaju televizijske kuće. Statistički, 24sata ima više čitatelja nego što 'Dnevnik’ ili 'Ples sa zvijezdama’ ima gledatelja. Portal 24sata.tv, to su dnevne novine budućnosti - dodao je Schweighofer i posjetiteljima prikazao portal.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Chilily 24.05.2009.

    haha, pretpostavljam da su ovi izbrisani kritizirali 24sata. i to je kao sloboda govora?

  • kalimeroNa2 24.05.2009.

    24 sata cenzurira i omalovazava citatelje ne dopustrajuci im iznosenje vlasttih stavova i kritika, a u svojim se clancima pozivaju na demokraciju i slobodu govora. 24 sata je list lazi i obmana koji za svoj profit ne bira sredstva i gazi po citateljima od kojih zivi. Isto tako, krseci osnovne odredbe pravila komentiranja i brisuci postove koji ne zadiru u zabranjene teme, krse i zakonik RH o slobidi govora i individualizmu.

  • kalimeroNa2 24.05.2009.

    Postovani citatelji....moji postovi su zestoko cenzurirani, tako da je iz konteksta izvuceno samo ono sto je u interesu 24 sata. Ostale kritike, koijh je bilo u izobilju, nisu ostavljene na raspolaganje ostalim korisnicima portala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare