To je to što me zanima!

Poruka Mosta: Nemojmo biti kao oni protiv kojih se borimo

Večeras, i ne samo večeras, ne smijemo okrenuti leđa Hrvatskoj. Jean-Michel Nicolier je mogao to učiniti i povući se iz okupiranog Vukovara, ali je ostao sa suborcima gledati smrti u oči, objavio je Most
Vidi originalni članak

Nemojmo biti kao oni protiv kojih se borimo, poručio je utorak Most na Facebooku u navijačkom statusu uoči utakmice između Hrvatske i Španjolske.  Objava se može protumačiti kao poruka upućena onima koji navodno neredima na utakmici žele srušiti HNS.

Mostov status donosimo u cijelost:

[NEMOJMO BITI KAO ONI PROTIV KOJIH SE BORIMO]

Večeras, i ne samo večeras, ne smijemo okrenuti leđa Hrvatskoj. Jean-Michel Nicolier je mogao to učiniti i povući se iz okupiranog Vukovara, ali je ostao sa suborcima gledati smrti u oči.

‪#‎BašZato‬, neka vam večeras cilj ne opravdava sredstvo. Ne zabijajmo si autogolove kojima ćemo učvrstiti pozicije onih protiv kojih se borimo. Nemojmo biti kao oni. 

Idi na 24sata

Komentari 91

  • bosaaanac 25.06.2016.

    Hvala Petrovu i ovoj 11 torici koji nisu podlegli fotelji kao (Lovrinović,Mišić i Martinović ) hvala vam što ste nas oslobodili Karamarka,Tepeša,Hasana,Čorića,Glasnovića,Bandićeve ekipe,Šukera,Đakića,Kovača,hvala vam što ste zaustavili sramoćenje Hrvatske i vjerujem da se navedena gospoda više nikada neće pojaviti u politici.

  • JosipKnezevic_1 25.06.2016.

    Ako radiš protiv Hrvatske nisu bitna obilježja i boje tvoje zastave......ako radiš za Hrvatsku onda si ,,duker,, u rijecniku kojim se služim ta riječ je istoznacn sa izdajnikom

  • sol 25.06.2016.

    Koment nije samo za mst! Poceli su slogani za boljitak ljepe njihove, vec su izmisljene reklame, kak budu ruže cvale, u necijoj bašti, kome treba reklama, svakom proizvodu koji ne valja i ne prolazi!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare