To je to što me zanima!

Poruka policijama u Europi: Terorist bježi u Citroenu Xsari

Salah Abdeslam osumnjičen je za napada u Parizu. Prema zadnjim informacijama Salah je možda pobjegao u Španjolsku. Poruku o vozilu dobile su sve policije
Vidi originalni članak

Salah Abdeslam (26), osumnjičeni za napada u Parizu navodno bježi u  Citroën Xsari registracija AE-113-SY. Francuske vlasti poslale su te informacije policijskim službama u Europi. 

Prema zadnjim informacijama Salah je možda pobjegao u Španjolsku. Španjolske vlasti su informacije iz Francuske proslijedile graničnoj policiji na sjeveroistoku Katalonije. Visoki izvor iz španjolske vlasti potvrdio je autentičnost dokumenta i rekao je da Francuska dokument nije poslala samo Španjolskoj nego vlastima širom Europe.  

Belgija u kojoj je Salah živio i studirao, podigla je razinu uzbune od terorističkih napada, a u Bruxellesu je raspoređena vojska. Salahov brat Brahim raznio se u bombaškom napadu. Brat Mohamed je bio priveden, ali se pokazalo da nema veze s napadima u Parizu. On je pozvao Salaha da se preda vlastima.  

Idi na 24sata

Komentari 35

  • SuleymanVeličanstveni 19.11.2015.

    hahahahaha svi komentari su suvisni

  • Chelavi 19.11.2015.

    gta 5 ahahahahaha..ovo sve ludo ulove ga puste ga ubiju ga pa za neke nisu sigurni jesu oni uopce jer su tijela neprepoznatljiva cim su pucali na njega webe-erom..

  • SIPA_1 19.11.2015.

    joj cijeli svijet je isil pa covjece u svijetu ima 5000000 vojske itd a ovo smece hoda i kao ne mogu ga uhvatiti alooo moguce da se teleportirao!

Komentiraj...
Vidi sve komentare