To je to što me zanima!

Posao snova: Za sat rada plaćaju više od 7800 kuna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Turistička zajednica u Australiji traži nekoga da brine o pustim otocima, hrani kornjače, sakuplja poštu,... za 6 mjeseci daju više od pola milijuna kn
Vidi originalni članak

Voljni su platiti oko 560.000 kuna za šest mjeseci brige o nekoliko pustih otoka najvećeg sustava koraljnih grebena na svijetu, Velikog koraljnog grebena. Turistička zajednica australskog Queenslanda ne traži nikoga s diplomom. Dovoljno je odlično znanje engleskog i plivanja te ljubav prema moru, ronjenju, vodenim sportovima, životinjama,... Kandidat kojeg izaberu radit će 12 sati mjesečno počevši od 1. lipnja. Radno vrijeme je fleksibilno. Tijekom tih sati sretnik koji dobije posao hranit će kornjače, promatrati kitove te sakupljati otočnu poštu. Besplatno će spavati u trosobnoj vili na obližnjem otoku Hamiltonu, na kojem živi oko 5000 stanovnika. Besplatna je i povratna karta kao i transport otokom. Tamošnja klima je odlična. Sunce sja većinu godine, a prosječna temperatura trenutačno je 29 Celzijevih stupnjeva.
- Nema dvojbe, to je najbolji posao na svijetu - prokomentirao je Jonathan Sloan, zaposlenik turističke zajednice Queenslanda. Više informacija potražite na www.islandreefjob.com.
Veliki koraljni greben obuhvaća više od 2900 zasebnih koraljnih grebena te 900 otočića, koji se protežu na oko 2600 kilometara.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • user_27152 13.01.2009.

    ljepo izgleda na slici

  • antenas 12.01.2009.

    di da se javim krecem odmaaaaaaaahhhhhhhhhh

  • klokan-ica 12.01.2009.

    ja sam ta koju traže!!ispunjavan sve kriterije.nemogu nać bolju od mene.ma nebi se ni sekunde mislila da mi to neko ponudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare