To je to što me zanima!

Gledajte posebnu emisiju na 24sata o godišnjici potresa

Mnogi ljudi ostali su bez krova nad glavom nakon jakog potresa koji je u 6:24 prije točno godinu dana pogodio Zagreb. Naši će se reporteri tijekom dana javljati s brojnih lokacija, a za 24sata će pričati i brojni gosti
Vidi originalni članak

Prošlo je godinu dana od jakog potresa koji je zatresao Zagreb. U posebnoj emisiji će novinari 24sata razgovarati s brojim ljudima kojima su se životi promijenili od tog dana. 

GLEDAJTE UŽIVO: Posebna emisija 24sata, godina dana od potresa u Zagrebu 

Među njima su i građani koji su prije godinu dana ostali bez krova nad glavom i trenutno žive u hostelu Arena. Naši reporteri izvještavat će iz centra Zagreba te iz Zagrebačke katedrale koja je u potresu ostala bez jednog tornja. Obići će i Petrovu bolnicu iz koje su tog jutra došle zastrašujuće fotografije trudnica, rodilja i beba koje su evakuirane nakon potresa. 

Reporteri će se javljati i iz Čučerja i Markuševca, dva naselja koja su jako stradala u potresu i čiji su stanovnici ostali bez krova nad glavom. 

U studiju će gostovati Ninja krovnjače, odnosno članovi inicijative 'Alpinisti, speleolozi i pomažu Zagrebu' te seizmolog Ivica Sović. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ivan lantran 22.03.2021.

    Zasto uopce se prisjecati...losih stvari...cemu to objavljivati...

  • calmato 22.03.2021.

    Dog naši stručnjaci iskompliciraju sve oko obnove nakon zemljotresa,stari Egipćani bi izgradili novu piramidu!A dok krene obnova u Banovini će se Spacex raketa sa ljudima prije spustiti na Mars!

  • Luton Town 22.03.2021.

    potres je sve samo ne bio katastrofalan, umjeren potres samo se grad raspao jer je ionako pola grada za niveliranje. sve to je radi toga sto su 45te dosli kozarasi i pobacali urbane hrvate, austrijance, srbe, židove, nijemce koji živjeli u zagrebu, pobili ih ili bacili tko zna gdje. pa su u klavirima uzgajali kokoši, solili svinje u kadama, čupali parkete za vatru... i naravno nikada to održavali. onda su to od njih kupili tzv selebretiji koji su rušili zidove da bi na instagramu se hvalili kako žive u ogromnom stanu u centru. i evo što smo dobili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare