Obavijesti

News

Komentari 10

Gledajte posebnu emisiju na 24sata o godišnjici potresa

Gledajte posebnu emisiju na 24sata o godišnjici potresa

Mnogi ljudi ostali su bez krova nad glavom nakon jakog potresa koji je u 6:24 prije točno godinu dana pogodio Zagreb. Naši će se reporteri tijekom dana javljati s brojnih lokacija, a za 24sata će pričati i brojni gosti

Prošlo je godinu dana od jakog potresa koji je zatresao Zagreb. U posebnoj emisiji će novinari 24sata razgovarati s brojim ljudima kojima su se životi promijenili od tog dana. 

GLEDAJTE UŽIVO: Posebna emisija 24sata, godina dana od potresa u Zagrebu 

Među njima su i građani koji su prije godinu dana ostali bez krova nad glavom i trenutno žive u hostelu Arena. Naši reporteri izvještavat će iz centra Zagreba te iz Zagrebačke katedrale koja je u potresu ostala bez jednog tornja. Obići će i Petrovu bolnicu iz koje su tog jutra došle zastrašujuće fotografije trudnica, rodilja i beba koje su evakuirane nakon potresa. 

Reporteri će se javljati i iz Čučerja i Markuševca, dva naselja koja su jako stradala u potresu i čiji su stanovnici ostali bez krova nad glavom. 

U studiju će gostovati Ninja krovnjače, odnosno članovi inicijative 'Alpinisti, speleolozi i pomažu Zagrebu' te seizmolog Ivica Sović.