To je to što me zanima!

Poslali im opomene pred ovrhu nakon osam godina

U Novome Marofu 300-tinjak građana primilo je opomene pred ovrhu za komunalne račune stare 8 godina. Zastaru nastupa nakon godinu dana
Vidi originalni članak

U Novome Marofu 300-tinjak građana primilo je opomene pred ovrhu za račune komunalne naknade stare i osam godina iako Zakon propisuje zastaru nakon godinu dana.
- Riječ je o nepodmirenim računima od 1. 1. 2000. do 31. 12. 2008. Oni koji žele znati što točno nisu platili, mogu nam se obratiti. Poglavarstvo je odlučilo da se ta dugovanja moraju podmiriti - rekao je Dražen Kopjar, komunalni referent.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kobra64 23.02.2009.

    Nije tri nego opći zastarni rok od 5 godina kao i za parkiranje ili premještanje vozila - čitaj Zagrebparking. Svatko tko to dobije a starije je od 5 godina neka istakne prigovor zastare i sudac će to prihvatiti. Znam o čemu govorim to mi je posao.

  • secret 23.02.2009.

    Oni koji pišu članke trebali bi pročitati zakone prije nego ih interpretiraju. Jednogodišnja zastara je, među ostalim, za komunalne usluge (voda, smeće) za domaćinstva, a ne za komunalne naknade. Za komunalne naknade zastara je tri godine, pa nemojte ljude bez veze paliti!

  • mayhem26 23.02.2009.

    Poglavarstvo je odlučilo da se mora platit,a zakon kaze da je zastara i sta sada?Pa normalno da vam nitko to nece platit.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare