To je to što me zanima!

Poslao je sina u banku, ubio ženu i na kraju presudio sebi

Poznanici kažu kako se Drago (89) plašio da zbog bolesti on i supruga ne budu na teret sinu i snahi s kojima su živjeli. Nedavno je pretrpio dva moždana udara
Vidi originalni članak

Drago S. (89) iz Lovćenca kod Vrbasa u Srbiji u utorak je pištoljem ubio suprugu Martu (81), a potom je sebi pucao u glavu. U vrijeme zločina supružnici su bili sami doma. Prije nego je usmrtio ženu, a zatim presudio i sebi, Drago je poslao sina u banku da prekine oročenu štednju koju je namjeravao pokloniti njemu. Sin i snaha su otišli u banku što je Drago iskoristio. Inače stariji bračni par je živio u istoj kući sa sinom i snahom. 

- U posljednja dva mjeseca Drago je imao dva moždana udara i nikako nije prihvatio iznenadnu bolest. Liječio se u Vrbasu i u Melencima, ali je oporavak zbog godina išao teško - rekao je susjed. 

Među sumještanima se govori kako se starac plašio da zbog bolesti on i supruga ne padnu na teret sinu i snahi makar su unatoč bolestima bili pokretni za svoje godine. Mještani za susjeda kažu da je bio jako šarmantan i vitalan čovjek, da je imao neki poseban stav, zbog čega su ga često u šali zvali Don Corleone, piše Blic. Očevid je obavio istražni sudac koji je naložio obdukciju tijela.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • tatamlata 14.07.2011.

    Ovo je bio zalostan cin ljubavi, nasli su se na kraju puta i htjeli dostojanstveno otic sa ovog svijeta.

  • beebee 13.07.2011.

    ne odobravam način, ali poštujem. rijedak primjer nesebićnosti kakav se ne viđa često. naprotiv, radeći sa starima i nemoćnima uglavnom gledam kako većina njih jaši po svojoj djeci ne bi li prije njih izdahnula. Počivali u miru.

  • zokidragas 13.07.2011.

    Kako ste vi pojedinci jadni kakove veze ima koje je čovjek nacijonalnosti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare