To je to što me zanima!

Poslao kolege doma pa poginuo u eksploziji: Utvrdili identitet

Utvrđeno je da je uzrok smrti gušenje ugljičnim monoksidom te ozljedama uslijed eksplozije. Policija je izvijestila da je poginuo 41-godišnjak s područja općine Donji Vidovec
Vidi originalni članak

U utorak ujutro na odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec napravljena je obdukcija nad mrtvim tijelom muškarca stradalog u požaru i eksploziji u ponedjeljak prijepodne u Donjem Vidovcu u Međimurju.

Utvrđeno je da je uzrok smrti gušenje ugljičnim monoksidom te ozljedama uslijed eksplozije. Policija je izvijestila da je poginuo 41-godišnjak s područja općine Donji Vidovec.

TRAGEDIJA U MEĐIMURJU Poginuo u eksploziji zgrade: U istrazi će pomoći i forenzičari

Prilikom eksplozije u susjednoj zgradi uslijed pucanja stakla na prozoru lakše je ozlijeđena 24-godišnjakinja s područja općine Kotoriba, koja je liječničku pomoć zatražila u Domu zdravlja u Kotoribi. Također je oštećeno nekoliko automobila parkiranih uz zid zgrade.

- Dosad provedenim očevidom uz inspektora zaštite od požara Policijske uprave međimurske i inspektora za zaštitu na radu, nije se mogao sa sigurnošću utvrditi točan uzrok požara i eksplozije te su na mjesto događaja pozvani vještaci Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja “Ivan Vučetić” iz Zagreba, koji su tijekom utorka nastavili očevid. Budući da očevid nije dovršen, zajedno sa vještacima očevid će se nastaviti u srijedu, Materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

TUGA U MEĐIMURJU Poslao je kolege doma, a onda je poginuo u eksploziji zgrade

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju - izvijestili su iz PU međimurske.    

Idi na 24sata

Komentari 3

  • najiram 10 22.03.2019.

    sve upučuje na jednu sdtvar..u prostorije je netko pustio plin...nepoznatog porijekla...odnio pinsku bocu sklonio a kad je gospodin ukljućio fleks...došlo je do detonacije...osobno mislim da je pušten plin za autogeno varenje...sam nije mogao to ućiniti netko je to ućinio namjerno...zbog nekog duga ili pitaj boga zašto...no ni taj neče imati sreće i njega čeka ista sudbina...je je za nekog to uradio...a taj mu mora zaćepiti usta zauvijek...da je curio gradski plin i prije bi došlo do zapaljenja...temeljitije istražiti tko se motao oko zgrasde...i sa ćime...netko je nešto vidio...taj ili se boji ili ga netko drži u šaci...

  • 20.03.2019.

    Znači ugušio se plinom, a onda je došlo do samozapaljenja i eksplozije plina. Jer boca plina nikako ne može eksplodirati samo tako.

  • lemi1983 20.03.2019.

    Opet nikakvih konkretnih informacija sta je eksplodiralo i kako jel covjek poslao radnike kuci da bi namjerno ostao sam...

Komentiraj...
Vidi sve komentare