To je to što me zanima!

Posljednji mail prije nestanka: 'Ulazimo u uragan. Volim vas'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon višednevne potrage za teretnim brodom 'El Faro', Obalna straža zaključila je da je brod potopio uragan 'Joaguin' koji je baš u to vrijeme 'protutnjao' Atlantikom
Vidi originalni članak

Teretni brod 'El Faro' , koji je putovao od Floride do Portorika, nestao je prošlog tjedna u blizini Bahama. U srijedu je, nakon višednevne potrage, američka Obalna straža zaključila da je brod potopio uragan 'Joaguin' koji je upravo tada 'protutnjao' Atlantskim oceanom . Pronađeni su dijelovi broda. Obalna straža završila je s potragom za 33 člana posade . Pretpostavlja se da su svi poginuli.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U medijima su se počele pojavljivati priče stradalih članova posade.

Kako piše CNN , jedna članica posade u zadnjem mailu kojeg je poslala svojoj majci napisala je: 'Ulazimo izravno u uragan. Vjetrovi su nevjerojatno jaki. Volim vas sve'.

Reuters

Drugi član posade, pak, trebao je uskoro postati otac, i to blizanaca . Pri povratku kući trebao je saznati kojeg spola.

Reuters

Idi na 24sata

Komentari 52

  • -istina živa- 08.10.2015.

    mirno more svim pomorcima,,,

  • bulog55 08.10.2015.

    Sučut obiteljima, mirno more pomorcima, ali uz današnje satelitske slike i prognoze ulazit u uragan?? Da se nije možda gazda bojo da izgubi koji dolar, pa ih je tjero??

  • Šponda 08.10.2015.

    Pokoj vječni kolegama sa El Fara a svim drugima mirno more i čuvao vas dobri bog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare