To je to što me zanima!

Ravnateljica Hitne Grba Bujević: 'Ne, ne razmišljam o ostavci. Djela govore više od riječi'

"Pred nama su brojni projekti kojima se intenzivno bavimo, sve za dobrobit pacijenata i djelatnika koji rade u sustavu", rekla je Grba Bujević, dodavši da o ostavci ne razmišlja i da djela govore više od riječi
Vidi originalni članak

Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske je, čestitajući svim djelatnicima Nacionalni dan hitne medicinske službe, dala u subotu podršku ravnateljici Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu Maji Grbi Bujević.

Podsjetimo, Hrvatski sindikat hitne medicine i inicijativa Hitna uživo 194 otvorenim pismom su od ministra zdravstva Vilija Beroša zatražili izvanrednu smjenu Grbe-Bujević. Tvrde da ravnateljica godinama sustavno zanemaruje potrebe pacijenata, građana, djelatnika i vlade.

TRAŽE BENEFICIRANI STAŽ Prosvjed Hitne pomoći: 'Nisu nam rekli da se raznio bombom, pored njega su bile još dvije...'

Maja Grba Bujević odgovorila je novinarima kako smatra da nema razloga za njezinu ostavku, koju je dio djelatnika, po pisanju medija, zatražio u otvorenom pismu ministru zdravstva Viliju Berošu.

"Pred nama su brojni projekti kojima se intenzivno bavimo, sve za dobrobit pacijenata i djelatnika koji rade u sustavu", rekla je Grba Bujević, dodavši da o ostavci ne razmišlja i da djela govore više od riječi.

Udruga je uz čestitke navela da je Grba Bujević svojim stručnim i organizacijskim radom i trudom u proteklih desetak godina zasigurno jedna od najzaslužnijih za razvoj te znatno poboljšanje hitne medicinske službe.

INTERVJU SA ZVIŽDAČEM HITNE 'Grba treba otići jer ništa ne radi za nas radnike samo grije svoje dvije stolice, dosta je!'

U priopćenju ističu da je hitna medicinska služba djelatnost koja se u proteklih desetak godina najviše transformirala te najviše napredovala u svom stručnom i organizacijskom smislu.

Središnja svečanost obilježavanja Nacionalnog dana hitne medicinske službe koji se obilježava od 2013. godine protekla je u subotu u Sisku u znaku inicijative za donošenje zakonskog okvira i priznavanje beneficiranog radnog staža za djelatnike službe.

NAVELI NIZ PROBLEMA Djelatnici Hitne su ogorčeni, Berošu poslali apel: 'Razriješite dužnosti ravnateljicu HZHM-a'

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 01.05.2022.

    Ova joj je dobra : "Pred nama su brojni projekti kojima se intenzivno bavimo, sve za dobrobit pacijenata i djelatnika koji rade u sustavu". ne bi ni ja dao stavku zbog brojnih projekata koji će i meni donjeti silne darove, a i nova ugnjetavanja pacijenata na jesen.

  • hitnjak_1 01.05.2022.

    Ma daj me nemoj, hahhaha profitirala tocno od kojih djela? Jedne edukacije u 5 godina... Strasno koja samohvala. Pokrij se po usima i suti dok jos mozes biti na tom mjestu. Djela govore istina, niti jedan hitnjak ju ne moze vidjeti ocima osim par ulizica koje se nadaju nekom rukovodecem mjestu.

  • 30.04.2022.

    Ne mislim na nju,ali kad neko valja i odgovorno radi svoj posao ne odgovara vladajucima i doticnim vlastima vrijede igre i igrice na racun pacijennata,nesto takvog se dogadalo u Vz bolnici....

Komentiraj...
Vidi sve komentare