To je to što me zanima!

Posrećilo im se: Vjenčanje na eBayu platili 400 kuna

Colette i Lee željeli su se vjenčati u hotelu u blizini kuće. Osoblje hotela reklo im je da će aranžman svadbe biti objavljen na internetskoj stranici eBay
Vidi originalni članak

Lee i Colette Clark iz Velike Britanije nisu se trebali zamarati organizacijom svog vjenčanja. Oni su svoj dan iz snova osvojili na internetskoj stranici eBay, specijaliziranoj za online aukcije. No isprva nije sve bilo tako lijepo kako se čini. Lee je u travnju zaprosio zaručnicu Colette (25), koja je odmah pristala biti mu žena. Od tada su stvari krenule nizbrdo. Lee (34) je nedugo zatim dobio otkaz, tako da im se budžet za svadbu smanjio. Razočarali su se shvativši koliku će sumu novaca morati izdvojiti za svadbu. Htjeli su imati proslavu u hotelu u blizini doma. Aranžman u hotelu bi ih stajao oko 9000 kuna. Osoblje hotela tada im je reklo da su cijeli aranžman za svadbe stavili na eBay.
- Nisam razmišljala dvaput, već smo se Lee i ja odmah uključili u aukciju. Pošto ja nikada nisam bila na eBayu svime je upravljao Lee koji me naučio koristiti se tom stranicom - prisjeća se Colette. Par je postavio limit od 1000 funti, no ispostavilo se da je 51 (oko 400 kuna) bila sasvim dovoljna. Bili su izvan sebe čim su shvatili da je vjenčanje njihovo. U aranžmanu su dobili tri jela sa pićem za 35 gostiju, otvoren bar za 50 ljudi, noćenje u sobi hotela za mladence, cvjetne aranžmane. Troškove za haljinu, odijelo, tortu i automobil s vozačem, mladencima su pomogli podmiriti njihovi djedovi i bake.
- Sve je bilo savršeno. Baš onako kako smo zamislili - rekla je Colette. Sretan par sada planira medeni mjesec.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_39382 29.09.2009.

    kod nas (u slavoniji) su zaruke vece od njihovih vjencanja... a tek momačka... a svatove uspoređivat nema smisla

  • MpH 29.09.2009.

    \"Jao!!\" onom tko se nije najeo doma!! Na svadbi je bilo 50 ljudi, a jela za 35 ljudi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare