To je to što me zanima!

Postali roditelji u srednjoj školi i vjenčali se 10 godina kasnije

Michael je sa 13 godina napravio dijete Cheryl (15). Nitko nije vjerovao da će njihova veza potrajati. No mladi par se u međuvremenu zaručio i dobio još dva sina
Vidi originalni članak

Mladi par Michael Fernandes i Cheryl Holden šokiraju svoje roditelje odmalena. Sa samo 15 godina Cheryl je tada 13-godišnji Michael napravio dijete. I dok su oni tvrdili kako su ludo zaljubljeni i da će zauvijek ostati zajedno, odrasli im nisu davali velike izglede. Čak su ih neki nagovarali da prekinu dok nije kasno kako dijete ne bi kasnije prolazilo kroz razvod. Čim je mali Liam došao na svijet Cheryl je napustila školu i upisala dopisnu za mlade majke. Michael je nakon nastave odlazi raditi u restoran u kojem je prao posuđe kako bi mogao financirati svoju obitelj.

- Dolazio bi doma iz škole. Pojeo nešto, presvukao uniformu i otišao raditi - prisjeća se Cheryl.

Otkako su saznali da će postati roditelji prošlo je gotovo deset godina, a mladi par iz Manchestera još je zajedno te su u međuvremeno dobili još dvoje djece. Michael (22) je Cheryl (24) zaprosio još 2009. godine. Plaćeno vjenčanje osvojili su na natjecanju koje je organizirao Muzej fosila. Nagrada je uključivala ceremoniju za 40 gostiju, fotografa, prijevoz do muzeja, šampanjac i bend koji ih je zabavljao cijelu noć i noćenje za mladence. Najstariji sin Liam (8) bio je kum, Bryan (3) djever, a na ceremoniji je bio i jednogodišnji Archie, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • arsenalist 06.08.2011.

    zašto me ne iznenadjuje to što su englezi...

  • matoindijanac 06.08.2011.

    a sta je tu vijest

  • RubiNasta 06.08.2011.

    Muzej fosila lol: koje ime za organizatora

Komentiraj...
Vidi sve komentare