To je to što me zanima!

Postali su politička stranka: U ime obitelji - projekt domovina

Inicijativa kojoj je na čelu bila Željka Markić prerasla je u stranku i sada je jasno da na izbornim listićima neće biti kao lista građana već kao politička stranka
Vidi originalni članak

U Ime obitelji - Projekt domovina naziv je nove političke stranke registrirane prije nekoliko dana. Predsjednik je stranke Krešimir Planinić, a na ovaj način inicijativa kojoj je na čelu bila Željka Markić prerasla je u stranku i sad je jasno da na izbornim listićima neće biti kao lista građana već kao politička stranka, piše tportal.

U ime obitelji u fokusu javnosti su se našli kada su prikupili dovoljno potpisa za referendum o braku ubacivši definiciju braka u Ustav kako bi se spriječili gej brakovi. Njihov drugi pokušaj referenduma, iz kojeg je bilo vidljivo da imaju političkih ambicija, o izmjenama izbornog zakona neslavno je propao jer nisu prikupili dovoljno potpisa. 

Za prvi referendum imali su svestranu pomoć Crkve, desno orijentiranih stranaka, između ostalih i HDZ-a dok je na drugom izostala potpora prije svega HDZ-a. Markić je prije nekoliko dana pak najavila da će na izbore izaći samostalno.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • fenix77 15.09.2015.

    Svima su puna usta domovine i naroda, a u suštini domovinu i željenu vlas tkoriste kako bi se sakrili iza države i imuniteta željene vlasti. Tako i Markićka i njeni porez, Klem i porezi, Bandić i što sve, HDZ i Sanader, Kalmeta,sirota crkva, Vlahušić, Merzelica, Sabo, Vidošević...Koliko domoljuba, jedino oni koji pošteno rade nisu domoljubi već smradovi. Narode , ili SSZ (po pok. Milasu) probudi se i vidi što je to ostalo od domovine.

  • iMac 15.09.2015.

    ...zamislite kad bi ova bila premijerka... bog te!

  • davor33 15.09.2015.

    ne da nisu prikupili dovoljni broj glasova nego je gos bauk lazirao popis biraca

Komentiraj...
Vidi sve komentare