To je to što me zanima!

Postao je prvi čovjek pulskog vodovoda iako ima optužnicu

Sindikat Istre i Kvarnera upozorava da je nezakonito i nesavjesno ponašanje Darka Višnjića zapreka za imenovanje na funkciju. Obratili su se Jakovini i Milanoviću
Vidi originalni članak

Tek dan nakon što je direktor pulskog Vodovoda Darko Višnjić objavio da prelazi na novu funkciju, za direktora Vodnogospodarskog odjela Hrvatskih voda u Rijeci, njegovo je imenovanje izazvalo burne reakcije Sindikata Istre i Kvarnera. Protiv Višnjića je, naime, u ožujku podignuta optužnica zbog nezakonitog otkaza djelatniku i sindikalnom povjereniku u Vodovodu što je, smatraju u SIK-u, velika zapreka za preuzimanje odgovorne funkcije koja traži "besprijekornost".

U vezi s njegovim imenovanjem sindikalci su se, upozoravajući da je riječ o osobi nesavjesnog i nezakonitog ponašanja, obratili i direktoru Hrvatskih voda Ivici Plišiću, ministru Tihomiru Jakovini kao predsjedniku Upravnog vijeća te premijeru Zoranu Milanoviću uz zahtjev da ozbiljno razmotre činjenice o Višnjićevu dosadašnjem radu i ponašanju. Višnjića je direktorom pulskog Vodovoda prije nepune dvije godine imenovao u Puli vladajući IDS iako nije član te stranke, a mandat su mu, po ocjeni javnosti, obilježile sporne odluke.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • psukan 04.07.2012.

    covjek je clan partije ...svakako rade sta im je volja..

  • sestro 04.07.2012.

    ovom oči ispale kao da je bio na gay pride..u :)

  • user_77770 04.07.2012.

    taj je največi lažljivac u cijeloj hrvatskoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare