To je to što me zanima!

Postao je šef uprave Croatia osiguranja unatoč aferama

Krešimira Starčevića optuživali su da je stekao golemu imovinušto nisu mogli pokriti njegovi radoviti prihodi dok je bio zamjenik predsjednika HFP-a u Račanovoj vladi
Vidi originalni članak

Novi predsjednik uprave Croatia osiguranja postao je Krešimir Starčević, a član Uprave Ivan Fabijanić. Imanovala ih je Vlada na zatvorenom dijelu sjednice. O Starčevićevom imenovanju pričalo se mjesecima, no njegove afera kočile su realizaciju ideje Slavka Linića. 

Starčević je bio zamjenik predsjednika Hrvatskog fonda za privatizaciju u mandatu Račanove vlade, a nakon toga je bio član uprave Hypo banke. Iz doba HFP-a Starčevića su sustizale optužbe da je stekao golemu imovinu što nisu mogli pokriti njegovi redoviti, legalni prihodi, piše Večernji list.

Prozivalo ga se da je sudjelovao u malverzacijama sa zemljištem i nekretninama kupujući posrnule tvrtke za male novec. Starčevića se optuživalo i da je pogodovao Hypo banci dok je radio u HFP-u, i to kad je prodao hotel Alan banci.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • HRVAT ALI PRAVI 27.07.2012.

    Pa kaj se cudite. Ispunio je sve uvjete za takvo radno mjesto naravno u RH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • radišaklapun 27.07.2012.

    ma dajte molim vas u vladi Ivice Račana podpresednik i da je mogo pajsati,pa to je bila najpoštenija vlada u povesti samostalne R.H.nemogu da verujem u ovoj su sami poštenjaci da ne govorim u onoj,sve čisto i trasparentno

  • jsestak 27.07.2012.

    zašto me to ne iznenađuje

Komentiraj...
Vidi sve komentare