To je to što me zanima!

Poštar dostavljao pisma i usput oživio curicu (1,5)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Robert Sweeney oživio je malenu Kelly Jimenez iako je sve što zna naučio s televizije. Curica će biti dobro, a hrabri poštar je zaplakao od šoka
Vidi originalni članak

Robert Sweeney poštar je već 11 godina u Sacramentu u Americi. Prošli četvrtak pamtit će, kaže, do kraja života. Završavajući dostavu na svojoj ruti, začuo je panično vrištanje. U retrovizoru je ugledao nesretnu ženu kako trči iz kuće noseći u naručju bebu. Ugledavši muškarca u odori, dotrčala je i počela preklinjati za pomoć. 'Moje dijete, moje dijete', ponavljala je, a zbunjeni poštar uzeo je dijete iz njezinih ruku.
- Polegao sam bebu na travu i počeo oživljavanje. Znao sam da joj ne smijem prejako stiskati prsa - ispričao je poštar za ABC News. Sve što je znao o oživljavanju naučio je s televizije. Susjedi su pozvali hitnu pomoć, no i prije njezina dolaska hrabri poštar oživio je 19-mjesečnu Kelly Jimenez. Djevojčica se dobro oporavlja u bolnici, a liječnici kažu da je imala napadaj. Sweeney je cijelo vrijeme bio priseban, no nakon što su liječnici preuzeli dijete, sjeo je u svoj kamion i zaplakao.
- Nikad ne misliš da ćeš se naći u takvoj situaciji - kaže poštar, koji se poslije vratio pitati obitelj za djevojčicu te kaže kako se ne smatra herojem, jednostavno se našao u blizini.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zelenooka 23.12.2008.

    ajme,sva sam se najezila citajuci...svaka cast covjeku,i nakon ovog je osta skroman

  • poštar 193 23.12.2008.

    Bravo kolega!!!!!!!! Svaka čast...

  • Hacker-ri 23.12.2008.

    OAF--za tko nije kriv nitko drugi vec sami gradani i drzava... Vani firme ljude tjeraju na tecaj prve pomoci, vatrogansu vjezbu i sve ostalo... ja se pitam, sta da se zapali nekoliko ureda nasto bi licilo kad 100 Hrvata oce van... drzava je ta koja bi trebala poticat na to, i nudit besplatne tecaje. Ne jednom u godini, vec svako malo

Komentiraj...
Vidi sve komentare