To je to što me zanima!

Postoji i to! Ravno na stol za masažu iz gužve na autocesti

Odmor na putu: Na istarskoj autocesti putnike časte pićem i masažom, a djeca imaju svoje animatore i igraonicu. Putnici su ugodno iznenađeni ovom ponudom
Vidi originalni članak

Ovo mi je prvi put u životu da me netko masira na autocesti, i sve to još besplatno i uz piće. Sviđa mi se. Putujem puno i ovog nigdje nema, kaže Talijanka Žana (47) iz Trsta.

Bina Istra na južnom traku istarske autoceste na odmorištu Bačva u smjeru Umag - Pula ima “relax zonu” i svim putnicima nudi besplatnu masažu, piće i igraonice za djecu.

- Ljudi su u početku suzdržani jer nisu naučili dobiti nešto besplatno, a na kraju odlaze ugodno iznenađeni - priča direktor Bina Istre Christian Santaleza, kojeg smo na odmorištu Bačva zatekli u razgovoru s oduševljenim putnicima.

Putnicima su na raspolaganju animatori koji zabavljaju djecu, besplatno piće, poklon za mališane i besplatna masaža od 20-ak minuta s dva fizioterapeuta istodobno.

- U ljetnim vrućinama putnicima se preporučuje češći odmor. Gosti su blizu odmorišta, pa im nudimo da se opuste prije cilja - kaže Santaleza.

- Plešemo, pjevamo, igramo karte, crtamo, dijelimo im igračke i imamo različite igre za sve uzraste. Djeca su prezadovoljna, a vidimo da i roditeljima to paše - priča nasmijana Martina Banko (21) kartajući se s Tomasom (7) iz Italije.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • 17.08.2015.

    Mi Hrvati smo bili odlični besplatni kočijaši i sobarice u Austrougarskoj monarhiji...povijest se ponavlja.

  • pink_lady 16.08.2015.

    Svaka cast, da i kod nas ima tako nesto.

  • sakyosijek 16.08.2015.

    Ovo mi smrdi na neku pravaru

Komentiraj...
Vidi sve komentare