To je to što me zanima!

Krvava svađa u Dubrovniku: Partnera ubola nožem u trbuh

Ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik dr. Marijo Bekić potvrdio je kako je muškarac zbrinut na odjelu intenzivne njege te je stabilno, ali nije izvan životne opasnosti...
Vidi originalni članak

Dubrovačka policija jučer je izvijestila kako je 26. lipnja, oko 20.30 sati, u obiteljskoj kući u Župi dubrovačkoj, 46-godišnjakinja tijekom verbalne prepirke, nožem ozlijedila 51-godišnjaka nanijevši mu teške tjelesne ozlijede.

- Ozlijeđenom muškarcu liječnička pomoć pružena je u dubrovačkoj bolnici gdje je zadržan na liječenju, a 46-godišnjakinja je uhićena i dovedena u prostorije policije na kriminalističko istraživanje po završetku kojeg će, uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstvo u pokušaju, biti dovedena pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske - stoji u priopćenju PU DNŽ. 

Dubrovački dnevnik neslužbeno doznaje kako je riječ o paru koji je u ljubavnoj vezi. Prema neslužbenim informacijama s kojima raspolaže Dubrovački dnevnik, žena je muškarca probola nožem u trbuh.

Ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik dr. Marijo Bekić potvrdio je kako je muškarac zbrinut na odjelu intenzivne njege te je stabilno, ali nije izvan životne opasnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mandrač 28.06.2018.

    jako dobar primjer za pronatalitet….

  • mandrač 28.06.2018.

    malo malo pa neka žena prikolje nekog muškarca po hr pravosuđu je to mali prekršaj tako beznačajan da na to ne treba davat pažnju....instanbulska,BaBe,itd

  • Mauritius 28.06.2018.

    Nije moguce da je to zenska bila mora da je trans jer samo muski maltretiraju i tuku i varaju zene......

Komentiraj...
Vidi sve komentare