To je to što me zanima!

Posvađali se: Čekao da žena zaspi pa je zatukao sjekirom

Đuro Balog (57) je svoju suprugu, dok je spavala, nekoliko puta udario sjekirom u glavu zadavši joj pritom "osobito teške i po život opasne tjelesne ozljede"
Vidi originalni članak

Policijska uprava Osječko-baranjska podnijela je kaznenu prijavu protiv Đure Baloga (57) iz Narda zbog pokušaja teškog ubojstva svoje tri godine mlađe supruge u nedjelju u kasnim večernjim satima. Prema priopćenju Državnog odvjetništva, Đuro je svoju suprugu, dok je spavala, nekoliko puta udario sjekirom u glavu zadavši joj pritom "osobito teške i po život opasne tjelesne ozljede". Žena je s teškim prijelomom lubanje i kostiju lica hitno prebačen u osječku bolnicu gdje se liječnici još bore za njezin život. Smještena je na Kliniku za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivno liječenje i stavljena je na respirator.

Osumnjičenik je uhićen i ispitan u Županijskom državnom odvjetništvu, a sucu istrage Županijskog suda u Osijeku predloženo je određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja djela i od ometanja istrage, rekli su u Županijskom državnom odvjetništvu.

O brutalnom pokušaju ubojstva moglo se tek šturo saznati na internetskim stranicama Područnog ureda Osijek Državne uprave za zaštitu i spašavanje.

Neslužbeno saznajemo tek da je svemu prethodila svađa u kojoj je intervenirao i sin koji živi s njima te da je nasilni muž pričekao da supruga zaspi i potom je pokuša ubiti.

Od mještana Narda smo saznali da je obitelj Balog tamo doselila tek prije nekoliko godina iz okolice Koške te da je Đuro strastveni ribolovac koji je cijeli dan boravio uz Dravu loveći ribu. I prije se znalo iz njihove kuće čuti svađa, ali u Nardu nitko nije mogao ni pretpostaviti da će se bračne razmirice pokušati riješiti sjekirom.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 23.03.2016.

    Kaj ni imal petlje dok je bila budna?

  • Potep 23.03.2016.

    Motorka je zakon

  • Zmaj-Ovan 23.03.2016.

    E ljudi, ako je žena bila jača od njega, a onda ...jebi ga!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare