To je to što me zanima!

Posvađali se, potukli pa ga htio pregaziti autom? 'Puno je krvi'

Došao sam u 7 sati otvoriti kafić, a policija je već sve ogradila. Na nogostupu je bilo prilično krvi, a čuo sam da su se potukla dvojica te da je jedan drugog htio pregaziti autom, rekao nam je sugovornik
Vidi originalni članak

Dvojica mladića u ranim jutarnjim satima nedjelje prvo su se posvađali, a potom i potukli ispred kafića u Tržnoj ulici u Zaprešiću. Policija je potvrdila sukob, no napominju kako još provode istraživanje i ne daju detalje oko incidenta. 

Neslužbeno se doznaje kako je nakon svađe i tučnjave jedan od sudionika sukoba sjeo u automobil te se zaletio na drugog pritom ga ozlijedivši. 

Navodno je ozlijeđeni mladić prebačen u zagrebačku Kliničku bolnicu Sveti duh, dok je drugi završio na krim obradi u policiji u Zaprešiću, navodi Jutarnji list.

'Na nogostupu je bilo prilično krvi'

- Došao sam u 7 sati otvoriti kafić, a policija je već sve ogradila. Na nogostupu je bilo prilično krvi, a čuo sam da su se potukla dvojica muškaraca te da je jedan drugog htio pregaziti autom - rekao nam je sugovornik.

Dodao je kako je u blizini njegovog kafića noćni klub u kojemu se puštaju narodnjaci. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Klub radi do 5 sati ujutro. Česte su tučnjave, razbijeno staklo po cesti... Znao sam ujutro na stolicama kafića nalaziti pijane goste kluba koje sam morao micati da bih otvorio kafić - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • naporandobola 23.09.2018.

    A di su dobri stari diskaci? Eventualno su se potuli oko neke curke i onaj koji nije imal zdrobljeni nos ju je odvuko sa sobom... Bilo je super.. Novine nisu pisale o ubojstvima i pokolju.

  • ljubazni 23.09.2018.

    Mi Zapresicani, Pulse ( bivsu Auroru ) zovemo "Krčma", a Royal "Rupa"... Onda znate kakav renome imaju ta 2 lokala... u ovom drugom se zna vidjeti kako neki i crtaju, svi sve znaju, a policija nista... I oba dva lokala su leglo mafije...

  • _Varešak_ 23.09.2018.

    U tim klubovima treba uvesti radno vrijeme do najdalje 00sati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare