To je to što me zanima!

Posvađali su se zbog novca: Uzeo čekić i zatukao suprugu

Policija je potvrdila da je muškarac (68) u obiteljskoj kući kraj Šibenika, nakon verbalnog sukoba zbog obiteljskih financija, ženu (72) nekoliko puta čekićem udario u glavu
Vidi originalni članak

Prošli su tjedan došli na odmor. Ničim nisu pokazivali da bi se ovakvo nešto moglo dogoditi. Ispričali su nam to susjedi muškarca (68) koji je u srijedu u Dubravi kraj Šibenika čekićem zatukao suprugu (72) Šveđanku.

Policija je potvrdila da je muškarac u obiteljskoj kući, nakon verbalnog sukoba zbog obiteljskih financija, ženu nekoliko puta čekićem udario u glavu. Nakon što je ubio suprugu, nazvao je Hitnu pomoć, koja je pozvala policiju. 

Bračni par živio je u Švedskoj, gdje ima dvoje djece, te su dolazili u njegovo rodno selo kako bi ovdje provodili ljeta. 

- Šokirani smo. Uvijek su nas lijepo pozdravili i bili dobre volje. On je otišao u Švedsku prije 50 godina. Išao je u školu i zaposlio se u nekoj tvornici kao inženjer metalske struke. Tamo je upoznao ženu, kojoj nikad nismo uspjeli zapamtiti prezime. Imaju i troje unučadi. Došli su ovamo prošlu srijedu, a trebao im se pridružiti i sin. No kad je čuo što se dogodilo, on je prekinuo put i vratio se u Švedsku. Nitko ne može doći k sebi od čuda i šoka - ispričali su nam susjedi Milka i Milan Vokorepa.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Tikvane 01.07.2016.

    Dobro je prošlo kako je moglo biti

  • Kosoo 01.07.2016.

    Hvala bogu, neka je

  • ubi.se.od.posla 01.07.2016.

    Za sve je kriv HDZ!

Komentiraj...
Vidi sve komentare