To je to što me zanima!

Posvađali se oko imovine pa udario brata: Umro je u bolnici

G.K. (67) iz Jelse, koji je prošle subote sukobu s bratom O.K. (62) zadobio teške ozljede i pao u komu, preminuo je u splitskoj bolnici. Mlađi brat je priveden
Vidi originalni članak

G. K. (67) iz Jelse, koji je u sukobu s bratom O. K. (62) zadobio teške ozljede i pao u komu, preminuo je u splitskoj bolnici.

Braća su se prošle subote sukobila zbog neriješnih imovinskih odnosa, a u sukobu je lakše ozlijeđen i mlađi brat. 

Naime, braća su se prvo sukobila verbalno, a onda je navodno G. K. uzeo čekić, udario brata po ruci i razbio mu bicikl. 

Pokojni G. K. liječnici je prvo rekao da je pao i udario glavom o tlo. Zato je policija u početku mislila da se radi o nesretnom slučaju. Tako su mislili sve do utorka, kad se policiji javio svjedok koji tvrdi da je O. K. udarao G. K. u trbuh dok je ovaj ležao na tlu.

Mlađi brat je priveden radi mogućeg utjecaja na svjedoka, a istraga se nastavlja.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • razmisli2x 18.06.2015.

    moj brat je poslije moje obitelji najbitnija osoba u mom zivotu i ne postoji niti jedna materijalna stvar na svijetu zasto bi prekinula komunikaciju i dobar odnos sa njim je li imam vilu ili jednu sobicu nije bitno, bitno je koliko sam istinski sretna a sigurno u vili ne bih bila sretna da mi nikada u kucu ne ude brat.

  • Milky way 18.06.2015.

    Nazalost svadje medju bracom I sestrama su ucestala pojava kada je imovina u pitanju, narocito ako njihovi roditelji jos za zivota ne rijese situaciju. Najgora je varijanta ostaviti sve nesredjeno misleci da ce se djeca dogovoriti. Uglavnom se nikada ne dogovore I cijeli zivot provedu posvadjani .Zalosno je da su neki ljudi tako povrsna I nebitna vrsta , da im u sustini zivot protekne da hodaju tako sitni I nebitni pod zvijezdama.

  • lomalifa 18.06.2015.

    "Pokojni G. K. liječnici je prvo rekao da je pao i udario glavom o tlo", ispričavam se na pitanju, ali kako je pokojni razgovarao s liječnicom? telepatski, mobitelom ili nekim novim neotkrivenim načinom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare