To je to što me zanima!

Posvađao se s policajcem i autom mu zgazio stopala

Ravnatelj se u Splitu posvađao s policajcem, udario ga i prešao mu autom preko stopala. I u Kaštel Sućurcu se vozač sukobio s policijom
Vidi originalni članak

Ravnatelja trogirskog Doma za stare i nemoćne Mirka Jurčevića (64) policajci su u ponedjeljak priveli zbog napada na njihovog kolegu. Mirko se sa policajcem sukobio kod gradske tržnice kada je ovaj pozvao pauk službu da mu podigne vozilo. Nakon naguravanja Mirko je sjeo u automobil, vratima policajca udario u lakat i prešao mu kotačima preko oba stopala. Vrlo brzo policija ga je zaustavila u trajektnoj luci. Mirko se pravdao da je samo stao ukrcati jabuke za štićenike Doma. Policajac je, kaže, bio bahat i nasilan pa je odlučio pobjeći i pomoć potražiti u obližnjoj policijskoj postaji.
Nekoliko sati kasnije, odnosno oko 21 sat, u Kaštel Sućurcu su policajci zaustavili Nikšu P. (27) jer je vozio motor bez kacige. On je motor onda opet upalio i krenuo te je bacio policajce na pod. Oni su se digli i ubrzo su ga zaustavili. Opirao se pa su policajci primijenili silu. U cijeloj toj gužvi Nikša je lakše ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare