To je to što me zanima!

Posvuda nosi muževu urnu sa sobom i ponekad jede pepeo

SAD: Casie (26) urnu u kojoj se nalazi pepeo njezina supruga nosi sa sobom u trgovinu, restoran, kino. Kupuje njegove omiljene stvari i kuha njegova omiljena jela
Vidi originalni članak

Casie (26) iz SAD-a urnu u kojoj se nalazi pepeo njezinog supruga nosi suda sa sobom. U kino, u restoran, u trgovinu. Čak i s njom spava. Osim toga Casie povremeno i jede pepeo iz urne.

- Kada sam pepeo prebacivala iz obične kutije u urnu, probala sam ga prvi put. Od toga su prošla gotovo dva mjeseca. Još uvijek jedem pepeo i ne mogu prestati - rekla je Casie. 

Casie i Shawn su se vjenčali 2009. godine. 

- U njemu sam našla sve ono što sam željela od muškarca. Kasnije je dobio napad astme i umro. Strašno mi nedostaje - kaže Casie. Kada ide u trgovinu, kupuje stvari koje je Shawn volio. Kod kuće mu kuha njegova omiljena jela. Ne jede ih, ali ih kuha za njega. 

- Ponekad mi se ljudi smiju. Misle da je sve to igra. No ja sam ozbiljna, to je moj suprug - kaže Casie za TLC.   

Idi na 24sata

Komentari 42

  • user_72871 15.08.2011.

    hahaaha da!

  • user_110653 14.08.2011.

    Ova je još i ''dobra'' španjolska princeza Ivana Luda-kako su je prozvali zbog toga što nikako nije mogla podnijeti smrt svog dragog,do te mjere da ga nije dala sahraniti pa ga je njegov leš nosila svuda sa sobom..Bilo je potrebno 5 godina da je nekako nagovore da ga sahrane.S pravom je dobila nadimak luda,a ovu bi mogli nazvati luda Casie

  • Nina75 12.08.2011.

    Jasno je da je tuzno i jako tesko izgubiti voljenu osobu,osobno neznam kako bi to prezivjela a da donekle ostanem normalna....ali,nositi urnu svakuda sa sobom i jos uz to ponekad i jesti to je stvarno veliki psihicki poremecaj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare