To je to što me zanima!

Potjera u Vukovaru: Bježao od policije pa se zabio u njihov auto, a onda je počeo i trčati

Nakon sudara 32-godišnjak je pokušao trčeći pobjeći no policajci iz udarenog policijskog vozila reagirali su i uz uporabu sredstava prinude uhitili bjegunca
Vidi originalni članak

Nakon kraće potjere automobilima, policijske ophodnje uspjele su u subotu u Vukovaru, u Ulici Vijeća Europe, dohvatiti 32-godišnjeg Vukovarca i uz sredstva prinude svladati i uhititi, priopćila je vukovarsko-srijemska policija, čija su dvojica policajaca lakše ozlijeđena.

- Danas oko 13 sati u Vukovaru je 32-godišnji Vukovarac upravljajući osobnim vozilom vukovarskih registracijskih oznaka pobjegao policijskoj ophodnji te je izbjegao policijske službenike pri kontroli cestovnog prometa no nakon kraćeg bježanja vukovarskim cestama policija je dohvatila prekršitelja - navodi se u policijskom priopćenju.

SDSS: 'NAPAD NA SRPSKU ZAJEDNICU' Tučnjava grupe mladih palicama u Vukovaru, mladić srpske nacionalnosti završio u bolnici

Pojašnjava se da su policijske ophodnje dohvatile 32-godišnjaka, a ovaj se u namjeri da pobjegne svojim Golfom zabio u policijski automobil pri čemu su lakše ozlijeđena dvojica policajaca u vozilu. Nakon sudara 32-godišnjak je pokušao trčeći pobjeći no policajci iz udarenog policijskog vozila reagirali su i uz uporabu sredstava prinude uhitili bjegunca.

Obojici policajaca kao i bjeguncu u Nacionalnoj Memorijalnoj bolnici Vukovar utvrđene su lakše tjelesne ozljede.

NAKON 30 GODINA Uhitili krvnika zbog brutalnog ubojstva dječaka u Vukovaru: 'Sinišin uvojak je sve što imam'

Vezano za događaj policija najavljuje provođenje kriminalističkog istraživanja.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • velma 28.02.2021.

    Stalno se dešava apsurdna situacija da policajci dobivaju batine od onih koji bi to trebali, dobit i to tako, da drugi put, pokažu poštovanje,jer u Americi je policajac ,država..

  • kormilar 28.02.2021.

    Istinu skriva jedino onaj koji nema čistu savijest!

  • LjiljanaMilovanovic 28.02.2021.

    U pravnoj drzavi bi stavili i njegovu sliku a ne skrivali ime, sramota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare