To je to što me zanima!

Potjera za divljakom: Po autocesti jurio 246 km/h!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Čeh (26) je kroz Liku vozio 246 km/h. Ulijetao je u škarice, vozači su mu se sklanjali. Za njim su jurile policijske Kobre. Zato je platio kaznu od 6700 kn
Vidi originalni članak

Taj ne trza, nije normalan, šokirali su se policajci Kobri s početkom turističke sezone. Autocesta Zagreb - Split u oba smjera bila je krcata turistima. Neki od njih nisu marili za gužve, kamoli za ograničenja brzine. Kobre su početkom srpnja izmjerile prvu i dosad vjerojatno najveću brzinu na autocesti. Čeh (26) ludovao je dionicom od Gospića do Ličkog Osika. Vjerojatno bi i dalje da ga policija na kraju ipak nije uspjela zaustaviti. Potjeru za pomahnitalim Čehom započeli su još prije Gospića. Tad ih je Čeh prestigao velikom brzinom, možda i većom od kasnije izmjerene. Kobre su ga morale zaustaviti. Cesta je bila puna, a vozač ispred njih u Audiju A8 stiskao je gas. Trebalo mu je stati na kraj prije nego što bude prekasno. Velika brzina i mali razmak koji je držao između vozila mogli su biti kobni. Veliku dionicu puta vozio je 246 km/h. Puno prije Kobre su mu davale znak da se zaustavi. Upalili su rotacijska svjetla. No Čeh ih je ignorirao. I policajci misle kako ih doista nije ni vidio ni čuo jer je vjerojatno bio usredotočen na papučicu gasa. S 233 km/h ušao je u “škarice”. Kako bi izbjegao udarac u sporiji auto ispred sebe, s lijevog traka prestrojio se u desni pa se između kamiona i auta ponovno vratio u lijevi. Jurnjava za brzim Čehom trajala je oko šest minuta. U tih 10-ak kilometara Kobre su morale paziti i na sebe i na ostale na autocesti. Čeh je napokon stao. Rekao je hladno: ”Nisam vas vidio”. Za prekoračenje brzine i nezaustavljanje policiji platio je 6700 kuna.

VOZIO JE OPASAN SLALOM IZMEĐU AUTA I KAMIONA
Policajci su Audi čeških registracijskih oznaka počeli pratiti kraj Gospića, a zaustavili kraj Ličkog Osika. Cijelo vrijeme vozio je brže od 200 km/h, a najbrže baš kraj znaka ograničenja brzine na 130 km/h. Pritom je pretjecao druge aute i kamione s lijeve i s desne strane te je pravo čudo da pritom nitko nije stradao.

ZA 290 KM/H ŠVICARCI GA KAZNILI S 5,6 MILIJUNA KUNA
Više od 170 km/h od dopuštenog prošli je tjedan jurio Šveđanin (37) autocestom u Švicarskoj. Policijski presretači izmjerili su mu brzinu od 290 km/h. Zaplijenili su mu Mercedes SLS AMG vrijedan oko 1,5 milijuna kuna. Tvrdio je da mu ne valja brzinomjer. Nakon vještačenja mogao bi platiti kaznu od 782.000 eura, što je oko 5,6 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • Puh 11.08.2010.

    daleko mi od Švicarske :(

  • predsjednik03 11.08.2010.

    puno je dobio ! za to je kazna 2000kn i 3 kaznena ! banda lopovska ga pokrala jer je čeh ! mah ništa novo !!!

  • be yourself 11.08.2010.

    Žurilo mu se na plažu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare