To je to što me zanima!

Potopila ih kiša: U Umagu su mogli igrati vaterpolo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kiša je padala cijeli dan u Istri, a na mjestima je u Umagu voda bila visoka i 30 cm. Nisu odigrali ni meča na ATP turniru. Na Triglavu pada snijeg
Vidi originalni članak

Sjeverozapadnu Istru u četvrtak poslijepodne pogodilo je jako nevrijeme. U Umagu su zbog jake kiše odgodili sve mečeve na ATP turniru. Kiša je padala cijeli dan, a tereni centra Stella Maris bili su pogodniji za vaterpolo nego tenis. Voda je na mjestima bila visoka i do 30 centimetara, a ljudi su zvali vatrogasce kako bi ispumpali višak vode. Jak vjetar nosio je kontejnere koji su u Umagu uništili nekoliko parkiranih automobila. U Brtonigli je od jutra palo čak 80 litara kiše, javlja iPress.
Problema su imali i vozači koji su išli iz Umaga prema Bujama. Na kolnik je palo nekoliko odlomljenih stabala, a zbog vode na cesti vozači su morali usporiti. Promet se odvijao otežano.
- Cijeli dan je padala kiša, ali predvečer je olujno nevrijeme napravilo pravi kaos - rekao nam je naš čitatelj Ž. B. koji je fotografirao posljedice nevremena.
Jaka kiša potopila je i Biograd, vozači su se automobilima teško probijali kroz bujice vode.
U petak bi u većem dijelu zemlje trebalo biti oblačno s povremenom kišom, a na Jadranu i s grmljavinom. Obilnija kiša očekuje se na sjevernom Jadranu, u sjevernoj Dalmaciji te Lici i Gorskom kotaru.

JAKA TUČA OŠTETILA FASADE U SLAVONIJI
Nevrijeme praćeno tučom veličine oraha pogodilo je i Mikanovce nedaleko Vinkovaca. Nevrijeme je u svega 20-ak minuta poharalo poljoprivredne usjeve, oštetilo fasade i plastične rolete na kućama.

OLUJA I U SLOVENIJI, NA TRIGLAVU PADA SNIJEG
Sloveniju je u noći na petak zahvatila snažna oluja. Vatrogasci su intervenirali cijelu noć, a u Kopru je u četvrtak navečer kiša potpopila nekoliko zgrada te ceste. Zbog jakog vjetra oštećeno je nekoliko trafostanica koje su se i zapalile, ali su požare vatrogasci brzo ugasili. Slovenski mediji izvijestili su kako su na Triglavu visokom 2864 metara izmjerili - 1 Celzijevih stupnjeva te pada snijeg.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • predsjednik03 30.07.2010.

    haahahahahh hihihihihihih neka neka

  • bisstri 30.07.2010.

    nije biograd već umag!

  • predsjednik03 30.07.2010.

    Pa u splitu ni palo ništa!!! kako sad? ko je tu glup???

Komentiraj...
Vidi sve komentare