To je to što me zanima!

Potpis majke Gabrijele Žalac je ovjeren tek nakon mjesec i pol

Ova činjenica budi sumnju u vjerodostojnost ugovora o najmu i priče koju ministrica Žalac javno pripovijeda da je auto unajmila njena majka, koja će ga i kupiti
Vidi originalni članak

Ugovor o najmu luksuznog Mercedesa E klase između majke ministrice Gabrijele Žalac i tvrtke Star rent-a-car šibenskog poduzetnika Josipa Stojanovića, kojim je Jolly mahao prije neki dan na konferenciji za novinare, potpisan je, prema onome što je objavljeno, 18. siječnja, no ovjera potpisa majke Vinke Ivanković napravljena je kod javnog bilježnika tek 5. ožujka, čak mjesec i pol nakon sklapanja ugovora, piše Jutarnji list.

MILJENICA PREMIJERA Abeceda ministrice Žalac: Kako je u par dana pala u nemilost

Ova činjenica, potkrijepljena i video-prilogom iz RTL Direkta od četvrtka, budi sumnju u vjerodostojnost ugovora o najmu i priče koju ministrica Žalac javno pripovijeda - da je Mercedes, koji prema svjedočenju susjeda isključivo vozi njen suprug Mario Žalac, unajmila njena majka, koja će ga, kako je ministrica rekla, vjerojatno i kupiti.

Žalac više očito nema ničiju podršku, ali izgleda da premijer ne želi donijeti odluku pod pritiskom javnosti nego i dalje čeka.

Premijer Andrej Plenković iz Bruxellesa je bio veoma suzdržan. Rekao je da neće komentirati informacije kako joj je HDZ okrenuo leđa. Za razliku od prije, kad ju je branio, na upit ima li njegovu podršku samo je kratko rekao: - Vidite da radi.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Žele123 25.03.2019.

    Mi smo svi ljubomorni na onoga ko ima i to ce uvik tako bit.svakome se moglo desit od nas ista situacija kako sta se i njoj desila,da se desilo nekome slicno npr djelatnici,radnici iz konzuma,tommya bili pisali i bavili se o ovome vec 15 dana sramota bavite se bitnijim stvarima

  • EmilCandor 25.03.2019.

    Ugovor je svaki valjan, ne glede na ovjeru javnog bilježnika. Banke i njima slični su izmislile te ovjere, radi novčanih naknada, a koje pak ama baš ništa ne garantiraju. Primjer su osobe koje su kupile kuće ili nekretnine koje su prethodno bile nekoliko puta prodane. No, vratimo se ugovoru: ugovor između dva subjekta i su-potpisan od 2 svjedoka, trebao bi imati veću pravnu težinu nego ovjeren kod javnog bilježnika. Tko želi provjeriti moć javnobilježničkog autoriteta neka učini sljedeće: uzmite osobnu iskaznicu od kume ili susjeda, brata, rođaka. Odite u najbližu JB ustanovu i zatražite neku banalnu ovjeru. Kad vam zatraže novac i uruče dokument recite im da ste tek tad zapazili da ste donijeli pogrešnu OI.

  • purgerica prva 23.03.2019.

    Ma ne kužim kaj se čudite, pa pola tvrtki u RH radi protuzakonito. Ima jedna iz Cavtata, mislim, koja isto tako iznajmljuje aute, moš mislit, ispostavlja mjesečne račune, a radi sa pola zagrebačkih kriminalaca i kamatara. Čak i članove obitelji prijavljuju kod njih u radni odnos a ovi leže u Zg i niš ne rade. Ups, opet moram stati, umjesto po njih doći će ovi PNUSKOK-ovci po mene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare