To je to što me zanima!

Potpora braniteljima: Više od tisuću Splićana izašlo na ulice

U znak podrške braniteljima koji su u Zagrebu skoro dva dana okupirali Trg svetog Marka, više od tisuću Splićana prošetalo je i nakratko blokiralo promet u Poljičkoj ulici
Vidi originalni članak

Mirnim mimohodom kroz ulice grada više od tisuću Splićana u petak je dalo podršku braniteljima koji su u Zagrebu gotovo 30 sati okupirali Trg svetog Marka i istoimenu crkvu.

Mimohod su organizirale splitske braniteljske udruge, a više od tisuću ljudi prošetalo se od sjedišta Udruge veterana 4. Gardijske brigade u Ulici Ruđera Boškovića preko Poljičke ulice, gdje su nakratko blokirali promet, natrag do sjedišta udruge, javlja RTL.

Idi na 24sata

Komentari 150

  • liliana 30.05.2015.

    Političari se ne trebaju igrati sa narodom,Hrvati dugo trpe nepravdu,ali kad polude svi su složni.To smo pokazali 90-te.Izabrali smo vas da nam olakšate život a ono sve gore.Za vrijeme rata i poslije rata nije bilo ovakve krize kao danas.I obnova je bila,naoružanje,a nismo živjeli loše kao danas.Tu nešto ne štima.Kolike kuće su obnovljene razorene u ratu,pa bio je samo krš.A danas živimo kao da je rat.

  • papaurban 30.05.2015.

    Stvarno impozantan broj Splićana s obzirom na broj stanovnika.

  • KALIMERO 30.05.2015.

    Guglajte ovo!!! - Na Markovom trgu u odori hrvatske policije policajac koji veliča Zvezdu, Đinđića i obilazi grobišta i bojišta SAO Krajine

Komentiraj...
Vidi sve komentare