To je to što me zanima!

Muškarac (71) urinirao na cesti i pijan vozio, odveli ga u pritvor

Kad su policajci, kojima je dojavljeno što se događa na sred ceste, došli pronašli su muškarca(71) u automobilu. On je, kažu, bio najalkoholiziraniji od svih vozača koje su zaustavili taj vikend prilikom kontrole prometa
Vidi originalni članak

Netko je pozvao policiju jer je vidio kako 71-godišnjak urinira u Ulici Hrvatskih gradova u Ninu.

Bila je nedjelja oko 14.30 sati. Zbilja su došli. Zatekli su ga u automobilu, a bio je pijan. Štoviše, pokazalo se da je bio najpijaniji od svih vozača koje su policajci zaustavili taj vikend prilikom kontrole prometa.

- Policijski službenici su zaustavili 71-godišnjeg vozača koji je upravljao osobnim automobilom Volkswagen zadarskih  registarskih oznaka. Bio je pod utjecajem alkohola od 2,05 promila, a što je najveća  koncentracija alkohola tijekom vikenda.  Vozač je smješten u službene prostrije policije do otrježnjenja. Nakon  toga je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje  zbog počinjenog  prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i zbog uriniranja na  neprimjerenom mjestu, čime  je počinio prekršaj iz Zakona protiv prekršaja  javnog reda i mira. Uz optužni prijedlog priveden je na Prekršajni odjel  Općinskog suda - javlja Ivana Grbin, policijska glasnogovornica.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 08.09.2020.

    Jadan stariji gospon , ima problema s prostatom , ako je van auta prošao onda nije vozio . Samo je malo odmarao u autu . Treba piti africku šljive .

  • MateLopata 08.09.2020.

    to je ljudska potreba

  • jošsmotu 08.09.2020.

    bandu zaobilaze ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare