To je to što me zanima!

Potres 3,2 po Richteru zatresao Baniju, epicentar kod Gline: 'Stvari su padale po kuhinji...'

Treslo se na Baniji i u podne u srijedu. Hrvatska seizmološka služba objavila je da je potres bio magnitude 3,1 prema Richteru
Vidi originalni članak

Još je jedan potres danas prodrmao Baniju. Naime, u 20:15 seizmografi Seizmološke službe zabilježili su još jedan umjereni potres s epicentrom kod Gline. Magnituda potresa iznosila je 3,2 prema Richteru, a intenzitet u epicentru IV stupnja EMS ljestvice.

O potresu je izvijestio i EMSC, a osjetio se na cijelom području Banije. Ubrzo su se na aplikaciji javili zabrinuti građani.

"Snažan i sve se jako zatreslo. Pale su stvari u kuhinji.", "Tutnjava i jača trešnja. Bože spasi nas više ove nesreće.", Snažni udar u trajanju 5 sekundi."

U srijedu oko 12:15 već je zabilježeno jedno podrhtavanje na Banovini.

EMSC je najprije izvijestio o potresu jačine 2,9 stupnjeva na dubini od pet kilometara, a Hrvatska seizmološka služba objavila je nešto kasnije da je potres bio magnitude 3,1 prema Richteru.

Epicentar potresa zabilježen je devet kilometara od Gline.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 25.08.2021.

    Bilo bi neusporedivo korisnije da pišu o tome sto je ova vlada konkretno i korisno napravila i kako pomaže tim jadnim ljudima. Što rade njihova ministarstva, uredi, agencije…………

  • kobasa12 25.08.2021.

    mene zanima jel kad zatrese vi odma nazovete neku osobu pa ta osoba izjavi odma , sve je padalo u kuci , bilo je kao bomba , zvucalo je kao grmljavino itd . ?

  • blablablablablabla. 25.08.2021.

    novo normalno sve je stvar navike

Komentiraj...
Vidi sve komentare