To je to što me zanima!

Potres uzdrmao Hercegovinu, osjetili ga i na jugu Hrvatske

Potres se osjetio na širem dubrovačkom području. Građani su u ŽC 112 prijavili trešnju na području od Pelješca preko Dubrovnika do Župe dubrovačke...
Vidi originalni članak

Seizmološka služba Republike Hrvatske zabilježila je u ponedjeljak u 10,38 sati jak potres s epicentrom kod Mostara, koji se osjetio  i na jugu Hrvatske

Magnituda potresa iznosila je 4,3 prema Richteru, a intenzitet u epicentru VI stupnja Mercalli-Cancani-Siebergove ljestvice. Prema raspoloživim informacijama potres se u Hrvatskoj osjeti na južnom obalnom području, priopćeno je iz Seizmološke službe RH.

U Županijskom centru 112 u Dubrovniku Hina doznaje da se potres osjetio na širem dubrovačkom području. Građani su u ŽC 112 prijavili trešnju na području od Pelješca preko Dubrovnika do Župe dubrovačke. Zasada nije prijavljena nikakva materijalna šteta.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Stelex 31.10.2016.

    I inače je tako ... čim se nešto "strese" u Hercegovini... osjetimo i mi u Hrvatskoj !!!

  • albafos777 31.10.2016.

    Pozdrav iz Češkoj! VRLO VAŽNO: http://albafos.wbs.cz/international.html !!!

  • Big_Daddy 👊😎 31.10.2016.

    Nije mi jasno čemu tolika panika oko tih potresa kad smo mi ljudi tako mali naspram svega ovoga i nemožemo napraviti ama baš ništa po tom pitanju jel to se nikako nemože predvidjeti dok se ne desi, a i nije mi jasno čemu sad tolika medijska pažnja svemu tome kad svi jako dobro znamo da nam se zemlja trese več milijunima godina i upravo zbog svih tih silnih potresa i sudaranja tektonskih ploča mi sada živimo tu di živimo, i zemlja ne pita a niti je nije briga da li to nama paše ili ne paše. Ona radi bez prestanka, i tak če biti dok god postoji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare