To je to što me zanima!

Potrošio skoro milijun kuna da izgleda poput Kim Kardashian

Jordan James Parke (23) iz Velike Britanije smatra da je Kim savršena žena. Želi izgledati baš kao ona pa je već bio na 50-ak različitih kozmetičkih tretmana...
Vidi originalni članak

Jordan James Parke (23) iz Velike Britanije potrošio je 150.000 dolara (oko 922.500 kuna) da bi izgledao kao svoj idol Kim Kardashian . Čak 50 puta je bio na različitim kozmetičkim zahvatima , piše Daily Mail.

Jordan je novinarima ispričao da se "zaljubio" u Kim kada je pogledao jednu emisiju njezinog showa.

Volim sve na Kim. Ona je najljepša žena ikada. Koža joj je savršena, njezina kosa, sve na njoj je savršeno, rekao je Jordan

Zbog nje je prošao 50-ak različitih postupaka, između ostalog tretmane botoksom, ugradili su mu umetke u usta i obraze, tetovirali obrve, laserski uklonili dlake. Kaže kako mu zločesti komentari drugih ne smetaju .

- Smiješno mi je kada me ljudi pokušaju uvrijediti i kad mi govore da izgledam plastično ili umjetno. Zar oni zaista misle da ja padam na prirodni izgled , da je tako već bih davno tražio povrat novca - kaže Jordan.

Idi na 24sata

Komentari 379

  • mazica75 28.12.2014.

    Bas je sexy

  • Gatsby 26.12.2014.

    Dokaz da zombiji ipak postoje. Ovome je mozak odavno spržen od droge, ovo što mu je ostalo funkcionira na 0,003 posto.

  • Roso 24.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare