To je to što me zanima!

Potukle se oko parkinga: Ispala joj beba, a ona se nastavila tući

Protiv Karen su podigli optužnicu za ubojstvo djeteta. Na uznemirujućoj snimci s nadzorne kamere vidi se kako ju je druga žena udarila vrećom punoj namirnica po glavi, a Karen joj je uzvratila...
Vidi originalni članak

Karen Lashun Harrison (26) potukla se s drugom ženom 19. srpnja na parkingu dok je u rukama držala tromjesečnu bebu. Dijete je od posljedica pada na pod preminulo u bolnici. Protiv Karen su podigli optužnicu za ubojstvo djeteta.

Na uznemirujućoj snimci s nadzorne kamere vidi se kako ju je druga žena udarila vrećom punoj namirnica po glavi, a Karen joj je uzvratila te joj je pritom ispala beba iz ruku. Karen se potom nastavila tući, prikazuje snimka, piše ABCNews.

Harisson je prvo slagala policiji da je beba slučajno pala prijateljici iz ruku. Njena prijateljica Carneata Clark, koja nije bila prisutna pri tučnjavi, potvrdila je ovu priču.

Ipak, nakon policijske istrage i pregledavanja snimke, zaključili su kako su se žene potukle na parkingu pri čemu je majci ispala beba iz ruku na pod. Clark su prijavili za davanje lažnog iskaza i ometanje istrage. Policija trenutno traga za drugom ženom koja je sudjelovala u tučnjavi.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • bcelija 16.08.2019.

    Dijete le lako napraviti, naći parking je veliki problem!

  • branimir220250 27.07.2019.

    Je li pravda zadovoljena?ili je krajnji ishod tragedija 😎

  • krao_sam_1 26.07.2019.

    Đe je snimak

Komentiraj...
Vidi sve komentare