To je to što me zanima!

Potukli se pijani Imoćani, mlađi starijem slomio jagodičnu kost

Zdeslav R. i Ante Š. su se 28. kolovoza u mjestu Vinjani Donji kod Imotskog, zbog međusobnih novčanih potraživanja, najprije posvađali i izvrijeđali pa potukli
Vidi originalni članak

Imotski policajci završili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim Zdeslavom R. kojeg sumnjiče za nanošenje teških tjelesnih ozljeda 14 godina starijem Anti Š. Utvrđeno je kako su se njih dvojica 28. kolovoza u mjestu Vinjani Donji kod Imotskog, zbog nekakvih međusobnih novčanih potraživanja, najprije žestoko posvađali i izvrijeđali, a onda i potukli.

Pri tome je stariji izvukao "deblji kraj". Antu su pregledali u imotskom Domu zdravlja i uputili u Klinički bolnički centar Split gdje su liječnici utvrdili da mu je slomljena jagodična kost. Zdeslava je policija brzo uhitila, a obojica su bila poprilično pijani. Izmjereno im je više od 2 promila alkohola u krvi. Policija će protiv Ante i Zdeslava podnijeti optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira, a Zdeslava će i kazneno prijaviti zbog nanošenja teške tjelesne ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • panika135 02.09.2012.

    šverc komerc na imotski način

  • graziella 02.09.2012.

    Sto je to u ljudskom bicu,da ga tjera prema picu?Kako je napisala Capafiori,to su se maligani potukli.

  • brusnica13 02.09.2012.

    Poštovani, hvala vam na informacijama, koje ćemo proslijediti redakciji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare