To je to što me zanima!

Potvrda ili...? Sud odlučuje o optužnici protiv Vidoševića

Ja i moj odvjetnik iznijeli smo neoborive materijalne dokaze i argumente za rušenje svih točaka optužnice. Očekujem da se optužnica odbaci - rekao je Vidošević
Vidi originalni članak

Optužno vijeće Županijskog suda u petak u 10 sati objavit će odluku o optužnici protiv Nadana Vidoševića i još četvero optuženih. Može je potvrditi, odbaciti ili vratiti Uskoku na doradu.

- Ja i moj odvjetnik iznijeli smo, rekao bih, neoborive materijalne dokaze i argumente za rušenje svih točaka optužnice. I nakon ovoga očekujem da se optužnica odbaci u cijelosti- kazao je bivši predsjednik Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević. 

Zamjenica ravnateljice Uskoka Petra Parlov smatra kako prijedlozi obrane za izdvajanjem onoga što smatra nezakonitim dokazima nisu osnovani. Podsjećamo, Vidoševića terete da je godinama potkradao Komoru koju je s još osam ljudi navodno oštetio za najmanje 36 milijuna kuna. 

Uskok je Vidoševića pritom označio kao organizatora skupine koja je, među ostalim, odgovorna za više kaznenih djela zlouporabe položaja i ovlasti. Četvero okrivljenih u srijedu je priznalo krivnju i nagodilo se s Uskokom na uvjetne kazne i rad za opće dobro. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare