To je to što me zanima!

Potvrdili optužnicu odvjetniku Gredelju: Prijetio je tuženiku

Nezadovoljan prijedlozima tužene strane, u namjeri da ustraši tuženika M. K., rekao mu kako će mu priuštiti da više ne obavlja posao koji radi, a što je kod M. K. izazvalo strah
Vidi originalni članak

Općinski sud u Bjelovaru potvrdio je optužnicu Općinskog državnog odvjetništva protiv bjelovarskog odvjetnika Vladimira Gredelja zbog kaznenog djela prijetnje, objavljeno je u utorak na e-oglasnoj ploči Općinskog suda u Bjelovaru.

Prema navodima Općinskog državnog odvjetništva,  Vladimir Gredelj počinio je kazneno djelo prijetnje početkom listopada 2016. u Daruvaru nakon glavne rasprave održane kod Općinskog suda u Bjelovaru, Stalne službe u Daruvaru, kao punomoćnik tužitelja. Nezadovoljan prijedlozima tužene strane, u namjeri da ustraši tuženika M. K., rekao mu kako će mu priuštiti da više ne obavlja posao koji radi, a što je kod M. K. izazvalo strah za budući rad u svom zvanju te strah za svoju materijalnu egzistenciju i egzistenciju svoje obitelji, navodi Odvjetništvo.

Općinsko državno odvjetništvo Bjelovar predložilo je da nadležni sud okrivljeniku za počinjeno kazneno djelo izrekne kaznu zatvora u trajanju od 8 mjeseci, s time da se temeljem odredbe članka 56. Kaznenog zakona odredi da se kazna zatvora u trajanju od 8 mjeseci neće izvršiti ako za vrijeme od 2 godine ne počini novo kazneno djelo.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 08.11.2017.

    Kad bi institucije radile svoj posao po slovu zakona, sankcioniranih odvjetnika bi bilo puno više od Gredelja. No, naši odvjetnici zaštićeniji su od ličkog medvjeda, ovisite o sreći da naletite na moralnog i korektnog.

  • anahi 08.11.2017.

    Ovo je onaj odvjetnik što brani porodicu Mišković iz Knina kojoj je po presudi ovršena kuća. Da iti malo drži do svoje reputacije najprije ih ne bi branio jer se zna kakva je to porodica i čijom zaslugom je dovedena u nezavidnu situaciju, samo je pitanje dana kad će opet biti deložacija,a onda glavu porodice treba uputiti tamo odakle je i došao.

  • Leonards_1 08.11.2017.

    Znate li vi koliko u RH ima tih "zakonski kriminalaca" i ovo je pohvalno jer u Puli takve štiti općinski djelatnici DORHA uz sve ne oborive dokaze m slobodno te kradu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare