To je to što me zanima!

Povećat ćemo trošarine? EU traži uštedu još 1,3 milijarde

Možemo to odraditi a da ne dižemo poreze i ne diramo u plaće, socijalna davanja i mirovine. Mogu se povećati neke naknade, rekao je ministar Branko Grčić
Vidi originalni članak

Je li Europska komisija zadovoljna mjerama za smanjenje deficita koje su predložili u utorak u Bruxellesu ministri Boris Lalovac i Branko Grčić, znat će se u svibnju. Vlada je predložila uštedu od 1,5 milijardi, a Bruxelles je tražio dodatnu uštedu od 1,3 milijarde kuna.  

- Bilo je puno dramatičnijih situacija i mi ćemo ovo riješiti - rekao je  Branko Grčić u emisiji Hrvatskog radija 'A sada Vlada'.

- Mjere smo već pripremili, a u idućih tjedan dana pripremit ćemo dodatne mjere. Možemo to odraditi a da ne dižemo poreze i ne diramo u plaće, socijalna davanja i mirovine. Mogu se povećati neke naknade, smanjiti materijalni troškovi te subvencije i dio investicija - rekao je Grčić i naglasio da se mogu povećati trošarine.

Idi na 24sata

Komentari 204

  • PANIC 16.04.2015.

    Oporezivati treba banke koje su opljačkale narod i krupni kapital.

  • daspanic75 15.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dahhmal 15.04.2015.

    Koje naknade pa vi ste nam taj teret i stavili na vrat imate sreće kaj smo svi budale jer neki drugi narod bi vas davno maknuo dobio sam račune tri naknade za vodu dvije za plin dvije za struju kaj sada treba izjednaciti da na svim računima budu po tri naknade kaj meni znaci kaj se ne grijem kaj sparam plin ,struju i vodu kada me uzimate sa naknadama

Komentiraj...
Vidi sve komentare