To je to što me zanima!

"Bandić zloupotrijebio položaj, mora platiti 30.000 kn kazne"

Povjerenstvo je zaključilo da je Bandić promijenio uvjete za besplatno oglašavanje stranaka, a zatim svojoj stranci omogućio postavljanje 30 plakata bez naknade
Vidi originalni članak

Sjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa održala se u srijedu. Na njoj je donijeta odluke za zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Povjerenstvo je zaključilo da je Bandić zloupotrijebio položaj jer je pravilnikom promijenio uvjete za besplatno oglašavanje političkih stranaka, a zatim svojoj stranci Rada i solidarnosti omogućio postavljanje 30 velikih plakata bez naknade. 

Pravilnik koji mijenja uvjete besplatnog oglašavanja političkih stranaka donio je 7. srpnja, a samo dva dana poslije odluku je objavio u službenom glasniku. 10. srpnja donio je zaključak kojim je omogućio svojoj stranci da besplatno postavi plakate. Povjerenstvo ga je zbog toga kaznilo s 30 tisuća kuna, javlja HRT. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Usora1 03.02.2016.

    Osveta je slatka, samo kad ce doci na red celnici Rijeke, Splita..... Povjerenstvo > Kazna, pa zasto uopce imamo sudski aparat, lijepo formiramo partijska povjerenstva i komisije pa kom obojci kom opanci.

  • 03.02.2016.

    Ovo sa plakatima je "light", a što je sa 200+ kaznenih prijava, prijava velikih "ko kuća, sine"????

  • 03.02.2016.

    Otkud bu bogek bistrički Mile to platil....pa on nema toliko penez

Komentiraj...
Vidi sve komentare