To je to što me zanima!

Povjerenstvo ukinulo imunitet Stevi Culeju zbog suđenja

Odluka o ukidanju imuniteta donesena je bez rasprave, jednoglasno na sjednici Odbora MIP-a, a odluku moraju potvrditi i zastupnici na sjednici Sabora
Vidi originalni članak

Mandatno-imunitetno povjerenstvo u srijedu je ponovno ukinuo imunitet HDZ-ovom saborskom zastupniku Stevi Culeju zbog nastavka suđenja na Općinskom sudu u Vukovaru zbog izazivanja nereda 2013. godine u tom gradu. Odluka o ukidanju imuniteta donesena je bez rasprave, jednoglasno na sjednici Odbora MIP-a, a odluku moraju potvrditi i zastupnici na sjednici Sabora.

-   Daje se odobrenje za vođenje kaznenog postupka protiv zastupnika Steve Culeja na zahtjev Općinskog suda u Vukovaru zbog izazivanja nereda - rekao je na sjednici Odbora MIP- a predsjednik Žarko Tušek.

Općinski sud u Vukovaru zatražio je ukidanje imuniteta Stevi Culeju kako bi se nastavio kazneni postupak za remećenja javnog reda i mira tijekom prosvjeda u Vukovaru 2013. godine. Podsjetimo, prosvjed je rezultirao razbijanjem ćiriličnih ploča koje su bile postavljene na državnim institucijama.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Drava_1 17.11.2016.

    Sudi mu se a sud potvrdio da su ploće postavljene protuzakonito.Jučer u Saboru predstavio izložbu povodom pada Vukovara ,nitko iz oporbe se nije udostojiio doći i pogledati slike razorenog grada.Pametnom dosta.

  • mariocalabrese 16.11.2016.

    Takozvani domoljubi najvise prave sranja, lazu, kradu i pljackaju RH odnosno najmanje postivaju institucije RH, meine cudi da ima toliko naivaca u RH koji brane njihove postupke.

  • kordunaš59 16.11.2016.

    pupovac besna opačićka antife i trešalička opet progone i teroriziraju Hrvate pa do kada više

Komentiraj...
Vidi sve komentare