To je to što me zanima!

Povlači zakon: Dodik sebi dao naknadu od 600 € mjesečno

Oporbene političke stranke u RS-u Dodikov su prijedlog oštro kritizirale optužujući ga da na taj način pokušava dobiti simpatije starih nacionalističkih tvrdolinijaša
Vidi originalni članak

Predsjednik RS-a Milorad Dodik povukao je prijedlog zakona prema kojem je i osuđeni ratni zločinac Momčilo Krajišnik trebao primati 600 eura mjesečno. Dodik je predložio zakon po kojemu bi se iz proračuna osigurao novac za isplatu mjesečne naknade zastupnicima u parlamentu bosanskih Srba od 1991. do 1996. godine. Oporbene političke stranke u RS-u Dodikov su prijedlog oštro kritizirale optužujući ga da na taj način pokušava dobiti simpatije starih nacionalističkih tvrdolinijaša i ujedno oslabiti oporbu. Upozorile su da je sam Dodik sjedio u ratnom parlamentu, pa bi i on stekao pravo na mjesečnu naknadu od 600 eura.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 17.09.2015.

    Kad će netko i hoće li uopće konačno pokrenuti pitanje okupacije i etničkog čišćenja koje se tu dogodilo? Ljudi pa oni su ostvarili dio velike srbije!!!

  • žofanija 17.09.2015.

    Nemoreš belivit, promućuran političar

  • Di-noAlić 17.09.2015.

    g.Dodik predsedniče mi te Hrvati iz biH volimo 100% neka te napadaju ali ako BL i RSrpska padne ode sve kvragu onda, legenda si.

Komentiraj...
Vidi sve komentare