To je to što me zanima!

Požar izbio u Gradskoj upravi u Obrovcu, izgorio namještaj

U požaru je izgorio namještaj i uredski materijal. U zadarskoj policiji su rekli kako je riječ o manjem požaru, koji je najvjerojatnije izazvao kratki spoj na el. instalacijama
Vidi originalni članak

U 18,51 sati građani su obavijestili zadarske vatrogasce da se iz zgrade Gradske uprave u Obrovcu vije gusti dim. Odmah su s pet vozila na teren krenuli gasitelji iz JVP Benkovca i Zadra i spriječili širenje vatre iz ureda na trećem katu na ostatak zgrade. 

U požaru je izgorio namještaj i uredski materijal. U zadarskoj policiji su rekli kako je riječ o manjem požaru, koji je najvjerojatnije izazvao kratki spoj na električnim instalacijama. Nitko nije ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • čavka 25.01.2012.

    A izgorila Arhiva.kako li će dokazat da su Uspješno vodili Grad svih ovih godina???USKOK jaaaaaaavi seeeeeeee!!!

  • IvanaDumenčić 25.01.2012.

    da kratki spoj zbog kojeg smo prošlo ljeto u stanu bili 2 dana bez struje pa su to kao popravljali pijani šljakeri.... i tada se ta kutija zapalila...... ali usred bijela dana..... umjesto da to poprave kako treba najbolje pustit da se zapali i riješen problem.....

  • čavka 24.01.2012.

    A jel taj uredski materijal i namještaj možda bio teški "dokaz" Poštenog rada pod vladavinom HDZ-a ??I još nešto-Grad treba čekati pola sata da dođu vatrogasci iz 30 km udaljenog Benkovca ili 50 km udaljenog Zadra ,jel to normalno??Sreća da je gorjela općina jer ionako nikakve koristi od nje a što bi bilo da je nekom gorio stan ili kuća-a vatrogasci stižu iz Zadra???Sramota!!!Ukinuti takve gradove-ili budi grad i imaj što grad treba imati ili budi selo!!!A Obrovac zaista nema ,nažalost,ništa!A ulaže se po dvadeseti put u groblje i maglu!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare