To je to što me zanima!

Požar kod Vodica gase i iz zraka

Uz zračne snage, požar gase vatrogasci iz Javne vatrogasne postrojbe Vodice, Javne vatrogasne postrojbe Šibenik te iz dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Vodica, Šibenika, Zatona i Pirovca
Vidi originalni članak

Zračne snage gase požar koji je nedaleko od Vodica planuo u srijedu oko 12.30 sati, izvijestili su iz Vatrogasne zajednice Šibensko-kninske županije. 

- Gori na istom mjestu gdje i jučer. Dojavu o požaru zaprimili smo u 12.24 sati. Na terenu su trenutno 33 vatrogasca s 12 vozila, a u gašenju sudjeluju i air tractori - kazali su u Centru 112 Šibensko-kninske županije. 

Pogledajte video: Požar kod Vodica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz zračne snage, požar gase vatrogasci iz Javne vatrogasne postrojbe Vodice, Javne vatrogasne postrojbe Šibenik te iz dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Vodica, Šibenika, Zatona i Pirovca.

Požar koji je na istom mjestu planuo kod Vodica u ponedjeljak oko 19.30 sati lokaliziran je u 20.45 sati, a ugašen sat vremena nakon.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • najiram 10 26.08.2020.

    partizani u nočnoj akciji ...diverzija zvana spaljena zemlja...objaviti pripadnost da znamo odakle dolaze te terorističke skupine partizana...

  • 26.08.2020.

    opet na istom mjestu, danas smo za razliku od jučer i bez struje

Komentiraj...
Vidi sve komentare