To je to što me zanima!

VIDEO Požar na Ferenščici: Sin i susjed su me iznijeli na stubište, nisam mogao nikamo s kolicima

Zbog udisanja dima tri su osobe (37, 77 i 37) zatražile liječničku pomoć koja im je pružena u Kliničkoj bolnici Merkur, a nakon pružene liječničke pomoći pušteni su na kućnu njegu
Vidi originalni članak

Na zagrebačkoj Ferenščici, u Ivanićgradskoj ulici, sinoć je oko 21.35 sati izbio požar u stanu 81-godišnjakinje iz zasad neutvrđenog razloga. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Zagreb, koji su na intervenciju stigli sa sedam vozila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog udisanja dima tri su osobe (37, 77 i 37) zatražile liječničku pomoć koja im je pružena u Kliničkoj bolnici Merkur, a nakon pružene liječničke pomoći pušteni su na kućnu njegu.

POŽAR U ZAGREBU Na zagrebačkoj Ferenščici gorio stan, troje ljudi je ozlijeđeno

Kako se neslužbeno doznaje, vatrogasci su iz stana spasili muškarca bez noge, ali i žensku osobu koja ga je pokušala spasiti, piše HRT.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Živim na četvrtom katu, stan i hodnik bili su puni dima. Susjed i moj sin su me iznijeli na stubište, nisam mogao s kolicima ni sa štakama. Jedva sam došao k sebi - rekao je jedan stanar.

- Dim sam vidio. Gorjela je plastika - rekao je očevidac.

- Taman sam legla spavati, skočila sam kad sam čula vatrogasce - dodala je stanarka zgrade.

- Zvala me susjeda da mi gori stan. Gorjela je terasa, a ne moj stan. Bilo je stvari na terasi i to je odmah buknulo - rekla je još jedna stanarka.

Očevid će se obaviti danas.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • liliZG2.0 10.09.2023.

    tko je frknul čik kroz prozor pa susedi zapalil balkon??? to je pitanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare