To je to što me zanima!

Požar na Hvaru, vatrogasci i tri kanadera na terenu: 'Brzo smo došli, tu ćemo ostati cijelu noć'

Nakon izbijanja požara na Brusju na Hvaru, sve raspoložive snage su upućene na gašenje požara. Podignuta su tri kanadera koja uspješno gase
Vidi originalni članak

Požar je buknuo na Brusju na Hvaru. Kako doznajemo od čitateljice na terenu su vatrogasci i kanaderi koji se bore s vatrenom stihijom.

- Gori već tri sata 200 metara od nas, vatra je došla i do kuće na vrhu. Vidimo četiri vatrogasnih kola i tri kanadera koji prelijeću područje i gase vatru - rekla nam je čitateljica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon izbijanja požara na Brusju na Hvaru, sve raspoložive snage su upućene na gašenje požara. Podignuta su tri kanadera koja uspješno gase.

- Vjerujem da će za 15-ak minuta požar biti pod kontrolom - rekao je Slavko Tucaković, glavni vatrogasni zapovjednik za Dnevnik Nove TV.  Dodao je da je požar bio u blizini kuća, ali ga je vjetar nosio na drugu stranu.

- Vatrogasci su vrlo brzo došli. Cijelu noć će ostati kopnene snage i čuvat će se požarište do sutra - kazao je Tucaković.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • jozicalen9 14.08.2021.

    Pa šta, sad imamo tri Kanadera, znači kupljen je još jedan, ajde krenulo na bolje.

  • Mille_1 14.08.2021.

    Kapa do dečkima iz vatrogasnih društava, pilotima i logistici flote kanadera. To što rade zaslužuje najdublje poštovanje.

  • zeljko940 13.08.2021.

    uvijek he ljudski faktor ili zbog koristi i bolesnik uma vas vatrogasaca u vatru skačite brata spasi 98 % je ljubav greška danas sam se vratio iz dis lokacije koja nikad neće biti isplaćena na dislokakiji nas 5 dežuran dok je došla smjena neću reći di i koje je društvo lp svima oni koje pali ja bi ga iz kanadera bacio u zaista lp svima u vatru skaci brata spasi

Komentiraj...
Vidi sve komentare